in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
iau anticonceptionale de 5 luni si pana acum am avut ciclul regulat...dar in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura...pot sa incep la urmatorul pachet de anticonceptionale???
3 comentarii
Cu timpul, anticonceptiuonalele monofazice scad atat numarul de zile de sangerare, cat si intensitatea fluxului. E un afect secundar frecvent, dar prea putin suparator.
Pilulele se reincep (daca doriti sa reincepeti) dupa o pauza de 7 zile, indiferent daca a curs sange si cate de putin, astfel incat prima pilula din folie se ia mereu in aceeasi zi a saptamanii (de exemplu, daca ai inceput o folie miercurea, toate foliile se incep miercurea).
Pilulele se reincep (daca doriti sa reincepeti) dupa o pauza de 7 zile, indiferent daca a curs sange si cate de putin, astfel incat prima pilula din folie se ia mereu in aceeasi zi a saptamanii (de exemplu, daca ai inceput o folie miercurea, toate foliile se incep miercurea).
folosesc melleva35...deci nu sunt nici un fel de probleme?mi-a venit decat o picatura:(si sunt la a 6 zi de ciclu si nimic decat o simpla picatura...chiar nu sunt probleme???
am luat laurina pt k imi recomandase medicul ginecolog, da am avut scurgeri si dureri foarte puternice de cap asa k am incetat sa mai iau.acum este prima pilula de melleva 35...insa am citit pe un forum si multe femei nu sunt multumite, majoritatea s-au ingrasat.nu stiu ce sa fac, sa continui sa le iau?? va rog sa ma sfatuiti kt mai repede.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 3am o nelamurire foarte mare
- 9De aproape 2 ani iau anticonceptionale-desorelle si am uitat o pastila
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 4se pot intretine relatii sexuale dupa prima pastila?
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 3pilula contraceptiva uitata - am fost protejata sau nu?
- 20Anticonceptionale
- 2folosirea corecta a anticonceptionalelor
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 4anticonceptionale
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 1pot sa am contact sexual neprotejat chiar si la ultima pastiluta contraceptiva?
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 0Ac Stodette-intarziere
- 1Menstruația a venit foarte puțin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor menstruatia redusa cantitativ
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: