Cum trebuie sa iau anticonceptionalele?
am luat 4 zile anticoceptionale rigividon dupa care am facut sex cu prietenul meu care si-a dat drumul in mine, si am continuat sa iau pastilele in continuare dar o prietena mi-a zis ca trebuia sa astept 7 zile inainte de a face sex neprotejat acum stau cu frica e posibil sa fi ramas? ms
9 comentarii
Daca ati inceput sa lauti pilulele asa cum se incepe de obicei, adica in primele zile de menstruatie, atunci nu e nici o problema: protectia apare de la prima pilula luata.
Dar, daca ati inceput mai tarziu de ziua a cincea a ciclului, atunci ar putea fi probleme, fiindca deplina protectie se instaleaza abia incepand cu a 8-a pilula.
Dar, daca ati inceput mai tarziu de ziua a cincea a ciclului, atunci ar putea fi probleme, fiindca deplina protectie se instaleaza abia incepand cu a 8-a pilula.
dak iau pastila anticontraceptiva din a 4 zi a menstruatiei sunt protejata??????????/
deci este posibil sa fi ramas care ar fi sansele:(
luatsem pastilele in niciuna din zilele de menstruatie:((
dak am luat pastila in a 4 zi a menstruatiei e ok asa?
roxy daca nu le ai inceput intr-una din primee 5 zile de menstruatie si le ai luat dupa capu tau ai toate sansele sa fi ramas insarcinata. in contextul in care prima pilula se ia intr-o zi oarecare si nu intr-una din primele 5 zile ale menstruatiei este necesar sa iei 7 pastile si abia dupa a 8a esti protejaata.
raluca 89 a trecut 2 saptamani si 4 zile de cand am luat gresit anticoceptionalele ai citit povestea mea mai sus si am facut ieri testul de sarcina si mi-a iesit negativ sunt happy :D:D:D
ma bucur, inseamna ca ai avut un noroc chior ca nu erai in perioada fertila, ai mare grija pe viitor, o zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa am un bebe
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 3ce s-a intamplat?
- 4am luat 2 pastile si nu trebuia
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 11Anticonceptionale DIANE 35
- 3raspundeti.mi cat mai repede. e urgent..sunt gravida?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 7insarcinata sau nu?
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 4oare sunt gravida?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 2Sunt insarcinata?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 2posibila sarcina?
- 3Sarcina posibila
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 0As putea fii insarcinata ?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: