postinor plus anticonceptionale diane35
Buna ziua!...am si eu o intrebare...am luat postinor desi iau si anticonceptionale diane...se poate intampla cva...?peste o sap ar trebui sa apara menstruatia...sunt sanse sa vina regulat???va rog ast rasp cat mai rpd.
4 comentarii
Buna. Nu crezi ca ai luat prea multe pastile din astea care dau organismul peste cap? Pai si diane si postinor ?????
De ce ?
Nu inteleg, pt k deja erai protejata cu dianele, de ce ai mai luat postinor?
Prospectele le citesti ?
Cand mai vrei sa faci de astea sa intrebi si tu mai intai medicul, nu mai lua dupa capul tau. Chiar aici pe forum, ai vazut cate cazuri sunt si am o colega de servici, dupa ce a luat postinor, in prima luna i-a venit normal, dupa aia n-a mai avut 2 luni ciclu.
Cred ca esti tanara, nu-i asa ?
Sanatate!
De ce ?
Nu inteleg, pt k deja erai protejata cu dianele, de ce ai mai luat postinor?
Prospectele le citesti ?
Cand mai vrei sa faci de astea sa intrebi si tu mai intai medicul, nu mai lua dupa capul tau. Chiar aici pe forum, ai vazut cate cazuri sunt si am o colega de servici, dupa ce a luat postinor, in prima luna i-a venit normal, dupa aia n-a mai avut 2 luni ciclu.
Cred ca esti tanara, nu-i asa ?
Sanatate!
Chiar nu mai era cazul sa iei si Postinor daca foloseai deja Diane. Postinor-ul in general da dereglari menstruale. Cum a spus ali39 mai sus data viitoare intreaba medicul sau farmacistul cand cumperi Postinor. O zi buna!
k..mc de sfaturi...oricum am luat si postinor..pt k dinane nu iau de mult de mult si luna asta am uitat vreo 2 pastile...Inca odata va multumesc pt sfaturi...
fii si tu mai atenta un pic cu tine, e vb de sanatatea ta, nu-i asa?
Pune-ti telefonul sa sune de cate ori trebuie sa le iei si iti garantez ca nu mai uiti sa le iei !
Pup, Aliss
Pune-ti telefonul sa sune de cate ori trebuie sa le iei si iti garantez ca nu mai uiti sa le iei !
Pup, Aliss
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 3e necesara terminarea celui de-al doilea blister?
- 2karissa, cum se ia?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 4am nevoie de un rasp va rog
- 25pauza de 7 zile
- 5help! despre efectele pastilei POSTINOR!
- 7Anticonceptionalele influenteaza testul de sarcina?
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 10anticonceptionalele laurina
- 3hirsutismul si anticonceptionale
- 19melleva 35
- 4mod de folosire a unor pastile
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 3postinor
- 1Sa incep alta folie?Urgent!
- 1Postinor 2
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor postinor diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: