ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

un produs naturist scade eficienta contraceptivului?

16-01-2010
raul raul
Nu este medic/terapeut
raul raul
buna ziua.am si eu o intrebare.vreau sa incep un tratament cu produsul naturist giardinophyt timp de 10 zile.concomitent cu acesta voi folosi contraceptivele jasmin. acest produs naturist poate scadea eficienta contraceptivului trebuind astfel sa folosesc o metoda suplimentara de protectie? si daca da va rog sa imi spuneti pentru cate zile.va multumesc anticipat
4 comentarii
0
16-01-2010, ora 09:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu scade eficienta contraceptivului, nu are rost sa te protejezi suplimentar.
0
16-01-2010, ora 09:03
raul raul
Nu este medic/terapeut
raul raul
va multumesc.o zi buna
0
18-01-2010, ora 16:45
selena_sel20
Nu este medic/terapeut
selena_sel20
buna ziua.. eu iau yasmin de aproximativ un an...dar am avut o problema cu diareea..ma terminat pt cateva zile ... si in aceasta perioada de vre-o 2-3zile am incercat sa ma refac la burtica cu ceai din pojarnita (sunatoare)... am avut si un contact neprotejat. acum dupa 12 zile de la contact am facut un test de sarcina sa nu mai stau stresata si mi-a iesit negativ..! e cazul k peste cateva zile sa mai fac un test?????
0
18-01-2010, ora 16:48
selena_sel20
Nu este medic/terapeut
selena_sel20
din cate am inteles testul se face la 3saptamani de la actul sexual sau dupa 7zile de intarziere a menstruatiei. sunt speriata...ma puteti ajuta cu un raspuns?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •