am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia

19-09-2006
nico20
Nu este medic/terapeut
nico20
eu iau desorelle de 2 ani.acum cateva zile, am luat din gresala alta pastila decat aceea care trebuia.precizez ca desorelle sunt folii cu 21 pastile. mi s-a spus sa le iau in continuare, deoarece pastilele au aceiasi compozitie.ce credeti?
6 comentarii
0
19-09-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Cred ca ti s-a spus foarte corect, asa si este, pastilele de pe folia de Desorelle sunt identice una cu cealalta, asadar ordinea in care le iei nu e importanta, important e sa iei una/zi, in fiecare zi in preajma aceleiasi ore, timp de 21 zile
0
nico20
Nu este medic/terapeut
nico20
va multumesc mult
0
alyyn_2002
Nu este medic/terapeut
alyyn_2002
am si eu o intrebare pt dn doctora
mi-a aparun in zona organelor genitale niste zone rosi cu mici bubite precum (scabia) se manifesta prin mincarimi se poate observa pe lenjerie o secretie de culoare galbue
cu ce anume ma pot trata
sau ce anume boala este
cred ca amn luato printr-un contact sexual
merci
0
dydy
Nu este medic/terapeut
dydy
am si eu intrebare:
0
dydy
Nu este medic/terapeut
dydy
am si eu o intrebare pt d-na doctor:iau anticonceptionale DESORELLE de aprox 6luni, dar ieri am uitat sa iau pastila.Mi-am amintit dupa 24 ore si am luat-o pe cea uitata dar si pe cea care urma sa o iau in ziua respectiva(am luat deci 2 pastile odata), intrebarea mea este:mai este valabila contraceptia in urmatoarea perioada?daca nu va rog sa-mi spuneti si pentru cat timp!VA MULTUMESC!
0
07-10-2006, ora 00:00
raluka
Nu este medic/terapeut
raluka
am si eu o intrebare.iau anticonceptionale RIGEVIDON 21+7. Cand am ajuns la pastila cu nr 15, in loc sa o iau pe aceasta(culoare alba) am luat pastila 28(culoare maron)...apoiu am continuat cu 15, 16, 17 fara sa-mi dau seama.Va rog sa-mi spuneti daca asa s-a redus riscul eficientei lor si daca exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •