Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
Buna seara. Am 25 ani, sex feminin. De aproximativ 10 luni am de cate 3-6 ori pe zi niste ameteli ciudate insotite de senzatia ca e cutremur. Cand ma doare capul si am si ameteli am si senzatia de cadere in gol, transpiratie, panica. Nu sunt insarcinata, iau anticonceptionale la recomandarea medicului ginecolog, am colesterolul marit, am colon iritabil. Alte analize ies bune. As vrea, va rog, sa ma sfatuiti cum sa scap de ameteli. Credeti ca ar trebui sa fac niste investigatii amanuntite cum ar fi RMN-ul sau un consult ORL amanuntit e suficient? Va multumesc.
8 comentarii
Buna seara,
Va recomand sa mergeti la un consult medical neurologic. Poate fi vorba si de o afectiune generata de urechea interna, dar va recomand ca mai intai sa faceti investigatii neurologice.
Va recomand sa mergeti la un consult medical neurologic. Poate fi vorba si de o afectiune generata de urechea interna, dar va recomand ca mai intai sa faceti investigatii neurologice.
Daca examenul neurologic este normal, cel mai probabil va confruntati cu stari de anxietate si atacuri de panica pentru care va recomand consult psihiatric.
senzatie de cadere in gol am si eu si destul de des in ultimul an mi s a intamplat sa mi pierd cunostinta si sa cad de pe scari.ce se intampla?
Trebuie sa mergeti cat mai repede la un consult neurologic. Nu stiu ce se intampla, dar sigur nu e in regula sa cadeti pe scari.
buna! am si eu o problema.de o luna incoace ma confrunt cu niste ameteli, stari de slabiciune, anxietate.nu ma doare nimic, mananc normal, nu am slabit, nu m-am ingrasat.am fost la orl, la neurologie unde am facut eeg de 2 ori, a iesit normal, pe urma mi-am facut un set de 13 analize de sange unde a iesit ca am sideremia putin mica, vsh-ul mult peste limita si trombocitele parca putin scazute.am primit tratament cu tot'hema, magneb6, am facut calciu intravenos, am luat fixator de calciu, injectii cu vitamina b1 si b6, si inca nu ma simt mai bine.sunt foarte obosita, tot timpul, oricat as dormi, nu ma pot concentra la scoala, cand sunt f obosita am ameteli mari, dar nu am stare de greata sau de rau.plus ca am vederea incetosata.va rog sa ma ajutati, ce as putea avea? mi-e foarte frica! plus ca tensiunea e 11 cu 7, iar glicemia 114.eu cred ca sunt normale.in plus am avt un program foaaaaarte dezordonat, stateam 6 ore in fata calculatorului pe zi, ma culcam tarziu, dormeam putin, dormeam dupamasa...
Buna seara.Am ameteli, senzatia ca vin in nas cabd merg, ca calc pe suprafete mobile cu senzatue de gol in cap in mers.
Buna seara! De cateva luni ma confrunt cu ameteli puternice, dureri de cap( migrene), senzatie de voma, pierderea echilibrului si dificultati de vorbire. La inceput simptomele durau cateva ore, zi de zi. Am fost consultata de un medic Orl, care, in urma testelor efectuate( test audio si de echilibru) mi -a confirmat ca problema nu vine de la urechea interna, ci e posibil sa fie de cauza neurologica. Mentionez ca sunt anemica, insa anemia este tinuta sub control. Recunosc ca mi - am facut mii de ganduri cu privire la “ cauza neurologica”. Se poate sa ma ajutati cu pareri? Multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 5dureri intercostale care se repeta de cateva zile
- 13angina rosie
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 4contraindicatii la janine
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 0dureri de cap. ajutor!!!
- 7Dupa pauza de 7 zile sunt protejata in continuare?
- 4imi curge nasul, ma doare capul, ma deranjeaza lumina
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 3Dureri de cap la spate
- 1Ameteala, ureche infundata
- 5epilepsie de la varsta de 10 ani
- 1Ameteala si durere de cap
- 8Escapelle -ROG Raspuns URGENT
- 0Ameţeală zilnic
- 1Ameteala
- 0Durere de cap cand ma misc
- 1Amețeală stare de rău
- 1Dureri de stomac și de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Administrarea contraceptivelor Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: