metode contraceptive neluate corect

am terminat o folie de anticonceptionale artitzia, am facut pauza de 7 zile dar am uitat sa le incep si as vrea sa stiu daca acum dupa 11 zile de pauza le mai pot incepe sub acelasi efect contraceptiv?
8 comentarii

De putut, le puteti reincepe, dar efectul contraceptiv nu va fi deplin decât după 7 zile.

buna seara..am o problema urgenta...:(..asta seara prietenul meu.a ejaculat pe vaginul meu.(sunt virgina!) e posibil sa raman insarcinata?m-am dus si m-am spalat si sters cat de cat dupa cateva minute.dar sunt ingrijorata..nu a bagat penisul deloc.va rog ajutati-ma

O sarcină este extrem de improbabilă. Asta, ca să nu spun "exclusă".

ma gandesc ca daca folosesc si anticonceptionalele si luam chiar si cate 2 pe zi dimineata si seara ca sa recuperez cele 5 zile pierdute, si mai folosesc si prezervative, sau cand nu folosim nu ejaculeaza in mine, sarcina va fi exclusa?

Hait ! Cum adică, luaţi 2 pe zi ca să recuperaţi cele 5 zile pierdute ???

da luam 2 pe zi cu diferenta intre ele de 12 ore. sper sa nu am surpriza de a fi insarcinata.dvostra cecredeti? el niciodata nu a ejaculat in mine si de multe ori ne'am protejat

Deci: avand in vedere ca nu ati inceput in primele zile ale menstruatiei, sunteti sub protectie contraceptiva abia incepand cu a 8-a zi. Indiferent cate pilule contraceptive luati pe zi. De aceea am spus "dupa 7 zile" şi nu "dupa 7 pilule".

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 16LO-FEMENAL
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 5ovare polichistice, acnee deosebit de urata.. recomandare anticonceptionale
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 13Cum trebuie sa iau prima pastila si cat timp trebuie sa ma protejez cu prezervativ?
- 4a cata pastila?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 3ce ela fel de bun ca pastilele marvelon?
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 11Administrarea contraceptivelor - va rog un raspuns
- 10Exista vreun risc???
- 3as vrea sa iau anticonceptionale deoarece nici nu am menstruatia regulata
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 0Anticonceptionale
- 0Arcoxia si Novynette
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 1Pastila luata cu intarziere!
- 2contraceptive yasmin - cum se iau?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: