anticonceptionale + bere, tigari?
buna, am 18 ani si de doua luni folosesc anticonceptionalele desorelle...vreau sa stiu daca in timpul administrarii pot sa beau bere sau sa fumez?si inca un lucru, in cele 7 zile de pauza am facut sex neprotejat, exista riscul de a ramane gravida chiar daca eram in prima luna de cand foloseam anticonceptionale?multumesc
6 comentarii
Ramane la latitudinea fiecaruia daca vrea sa consume alcool si sa fumeze...alcool poti bea, dar in prospect scrie ca femeile fumatoare si peste 35 ani, se expune riscului de formare de cheaguri, in sistemul venos..acum tu esti tanara, dar se poate intampla si la varste mai mici..deci se poate intampla sau nu, depinde de organismul fiecaruia...in legatura cu perioada, poti face fara nici un fel de probleme, administrarea de anticonceptionae, inhiba producerea ovulatiei, deci ea nu mai are loc, deci esti protejata..
1. Alcoolul in cantitate moderata nu interfera in niciun fel cu anticonceptionalele.
2. Fumatul creste riscul unor accidente tromboembolice, care este oricum crescut de anticonceptionale. Totusi, pana la varsta de 35 de ani, fumatul nu este considerat o contraindicatie la anticonceptionale.
3. Protectia este aceeasi atat in timpul celor 21 de zile cu pilule, cat si in cele 7 zile de pauza intre 2 folii.
2. Fumatul creste riscul unor accidente tromboembolice, care este oricum crescut de anticonceptionale. Totusi, pana la varsta de 35 de ani, fumatul nu este considerat o contraindicatie la anticonceptionale.
3. Protectia este aceeasi atat in timpul celor 21 de zile cu pilule, cat si in cele 7 zile de pauza intre 2 folii.
poti sa bei cafea ber sa fumezi ca nu se intampla nimic
din cauza astora nu ramai insarcinata
trebuie sa iei anticonceptionalele la timp sa nu sari peste niciuna
stiu doar cand iei antibiotic cu anticonceptionale sa fii mai atenta
sanatate multa
din cauza astora nu ramai insarcinata
trebuie sa iei anticonceptionalele la timp sa nu sari peste niciuna
stiu doar cand iei antibiotic cu anticonceptionale sa fii mai atenta
sanatate multa
buna, am 19 ani si acum o luna si jumatate am facut un avort iar dupa, medicul mi-a prescris desorelle.am luat 9 zile, iar apoi le-am uitat 3 zile.in a treia zi am avut contact sexual neprotejat, pot ramane insarcinata?are ceva daca iau mai multe deodata apoi continui blistierul?
va multumesc anticipat.
va multumesc anticipat.
Buna, as dorii sa stiu daca este vreo problema daca am luat pastila mai devreme de ora stabilita(mentionez ca folosesc Yasmin)? Multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 3novynette... au efectul scontat aceste anticonceptionale?
- 235anticonceptionale - neaparat in 1 zi a menstruatiei?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 8vreau sa folosesc anticonceptionale
- 4As dori detalii despre anticonceptionalele mercilon?
- 3este adevarat?
- 6anticonceptionale... intrerupte o perioada si reluate
- 3Sunt in dilema: Dicarbocalmul scade efectul AC?
- 10anticonceptionale desorelle
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 3O pastila yasmine din saptamana 3 uitata
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 1Anticonceptionale luate invers
- 17pilula contraceptiva
- 0Ma ustura de cand iau anticonceptionale
- 0Doua zile fara anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor anticonceptionalele si alcoolul anticonceptionalele si fumatul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: