Atacuri de panica :(

35 comentarii 1 2
0
09-03-2013, ora 13:57
andr3am
Nu este medic/terapeut
andr3am
buna ziua! foarte interesante discutiile de aici, cunosc cum sunt atatcurile de panica, dar problema mea este alta...am un baietel de 10 ani care a fost diagnosticat cu atatcuri de panica.I-am facut tratament 2 luni(pastilute din plante recomandate de medic).S-a simtit bine...cum fac pauza de rigoare imi revine la starea initiala.Nu stiu ce sa fac...cum sa-i explic sa-si invinga starile.Va pup!!
0
09-03-2013, ora 18:27
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna andr3a
daca tu ai citit aici pe acest forum si sti cit de cit ca baietelul tau are atacuri de panika, eu te sfatuiesc sa mergi neeaparat la psiholog cu el
eu cred ca baiatul are o problema legata de o sperietura sau ceva ce la marcat profund
sau poate ceva a intimpinat acest copil de a ajuns sa faca atacuri
nu se poate
trebuie mers cu el
eu atit pot spune
sanatate la baietel si tie si tuturor celor care stiu ce este aceste suferinte
cu respect, veronica
0
15-03-2013, ora 18:37
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
sa iti fie rusine diana, , , , , ,
defapt tu ai optiunile private
nu am chef de cearta cu tine, dar din respect pentru o persoana, nu as-i fi facut asta
adica sa ma critici din moment ce tu esti careia nu i

se poate lasa mesaje
, , , , , , , , , ,
cu respect, fata de tine !!!
0
13-04-2013, ora 22:17
sufletelul meu
Nu este medic/terapeut
sufletelul meu
Buna seara, ma adresez tuturor celor care au trecut sau mai trec printr-un atac de panica simt nevoia sa vb. cu cineva care cunoaste aceasta povara tuturor care doresc sa stam de vorba le dau id meu eu_anamaria28 va astept cu mult drag
0
16-04-2013, ora 10:56
andr3am
Nu este medic/terapeut
andr3am
Buna BVeronica, multumesc mult pentru sfaturi!!! Psihologul il ajuta pe moment, daca nu isi schimba el gandirea sa aiba incredere in el degeaba.Oricum acum face foarte mult sport(l-am inscris la inot), este mult mai bine.Am renuntat si la pastile.sper sa o tina tot asa.Multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: