Palpitaţii din senin, din somn?!?!

26-02-2016
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Bună ziua tuturor, de mult mă confrunt cu aceste palpitaţii am fost şi la dr.ani la rând, am ekg.urî făcute, eco, holter..acum iau tratament cu betalog însă aceste palpitaţii şi stări de rău tot apar. Când apar palpitaţiile urmează şi atacuri de panică, tremur mă doare burtă fug la Wc imediat, mâinile îmi amorţesc, ce mă sfătuiţi să mai fac şi să mai iau ca suplimente sau medicamente.
10 comentarii
0
26-02-2016, ora 09:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratament cu antidepresiv care merge pe anxietate si atacuri de panica.
0
26-02-2016, ora 16:50
miha87
Nu este medic/terapeut
miha87
Am vazut la tv, ceva cu de genul extravaleriane..
1
26-02-2016, ora 18:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Naturiste pentru anxietate: Gemoderivat mugurui de tei argintiu, Stresclin, Calmogen, Sedatif PC, 5 htp, Anxin.

Unele contin valeriana dar nu toata lumea o suporta.

E vorba de reactia fiecaruia la fiecare medicament, din plante sau nu.
Cativa raspund pozitiv la tratamentul cu plante, altii, majoritatea nu. Sunt putin cam slabe. Puteti incerca, altfel nu veti stii niciodata.
0
26-02-2016, ora 19:51
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Imi pare rau pentru starea in care te afli Miha. E posibil sa ai nevoie de un antidepresiv sau e posibil sa ai nevoie de sesiuni de psihoterapie in primul rand. Medicul de familie ce spune? Dat fiind ca ai primit tratament cu Betaloc probabil ca ajuns pe la el - asa e?

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
28-02-2016, ora 12:49
sanat
Nu este medic/terapeut
sanat
Pana ce ajungi la psihiatru, cumpara-ti Exravalerianic Cardio de la farmacie. Iei cate una sub limba cand ai acele crize, dar nu mai mult de 2 comprimate pe zi.
Tratamentul antidepresiv este esential pentru a-ti reveni la normal !
0
18-03-2019, ora 08:55
CristianID
Nu este medic/terapeut
CristianID
Bună. Au trecut palpitațiile din senin, în somn?
0
18-09-2020, ora 14:13
Mapex
Nu este medic/terapeut
Mapex
Buna ma numesc Edy, sunt din Arad
De ceva timp ma lupt cu aceste senzatii urăte nocturne.
Palpitatii ...La un moment dat, am ajuns la spital, speriat maxim...In urma analizelor, de sînge, plamîni, Ekg, au stabilit ca sunt okay.Tahicardia era, pe fond nervos, anxietate...In timpul zilei, sunt bine, in afara de faptul, ca ma gindesc la lucruri rele, boli, imi alimentez mintea cu ginduri negre.plus mi-am facut ticuri, obiceiuri proaste -ex ; imi iau tensiunea des, imi verific pulsul non stop etc...Starile s-au mai linistit, cind apar, respir adinc si imi trec incet, nu dureaza...mi-a prescris medicul Procor, relaxim plus mai iau eu B-complex.mentionez ca, cu multi ani inainte am suferit de anxietate -atacuri de panica care in timp s-au linistit.acum nu stiu -am o frica in piept, de nopti inca mi-e groaza...dar ziua e okay !!! Un sfat va rig..
0
18-09-2020, ora 15:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tratament de la psihiatru. In 2-4 saptamani va reveniti.
0
29-10-2020, ora 17:40
Dr. Darie Nicoleta
Cardiologie
Dr. Darie Nicoleta
Buna ziua, Miha!

Descrierea este clara pt. Atac de panică. Totusi tu primesti tratament cu Betalok, ceea ce sugerează că a fost identificată o tahiaritmie la un moment dat. E important de evaluat o cauza a acesteia. Cauzele pot fi variate: anemie, aritmie, ischemie, hipertensiune...etc. Sfatul meu este sa mergi la medicul care a prescris Betalok sau la oricare medic cardiolog, cu indicația prescrisa.
Atacul de panica trebuie tratat oricum.

Sanatate!
0
09-09-2022, ora 10:16
Silviulaurentiu
Nu este medic/terapeut
Silviulaurentiu
Analizele la sânge ce zic? Glicemia, colesterolul cum sunt?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Atacul de panică
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •