Palpitaţii din senin, din somn?!?!
Bună ziua tuturor, de mult mă confrunt cu aceste palpitaţii am fost şi la dr.ani la rând, am ekg.urî făcute, eco, holter..acum iau tratament cu betalog însă aceste palpitaţii şi stări de rău tot apar. Când apar palpitaţiile urmează şi atacuri de panică, tremur mă doare burtă fug la Wc imediat, mâinile îmi amorţesc, ce mă sfătuiţi să mai fac şi să mai iau ca suplimente sau medicamente.
10 comentarii
Tratament cu antidepresiv care merge pe anxietate si atacuri de panica.
Am vazut la tv, ceva cu de genul extravaleriane..
Naturiste pentru anxietate: Gemoderivat mugurui de tei argintiu, Stresclin, Calmogen, Sedatif PC, 5 htp, Anxin.
Unele contin valeriana dar nu toata lumea o suporta.
E vorba de reactia fiecaruia la fiecare medicament, din plante sau nu.
Cativa raspund pozitiv la tratamentul cu plante, altii, majoritatea nu. Sunt putin cam slabe. Puteti incerca, altfel nu veti stii niciodata.
Unele contin valeriana dar nu toata lumea o suporta.
E vorba de reactia fiecaruia la fiecare medicament, din plante sau nu.
Cativa raspund pozitiv la tratamentul cu plante, altii, majoritatea nu. Sunt putin cam slabe. Puteti incerca, altfel nu veti stii niciodata.
Imi pare rau pentru starea in care te afli Miha. E posibil sa ai nevoie de un antidepresiv sau e posibil sa ai nevoie de sesiuni de psihoterapie in primul rand. Medicul de familie ce spune? Dat fiind ca ai primit tratament cu Betaloc probabil ca ajuns pe la el - asa e?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Pana ce ajungi la psihiatru, cumpara-ti Exravalerianic Cardio de la farmacie. Iei cate una sub limba cand ai acele crize, dar nu mai mult de 2 comprimate pe zi.
Tratamentul antidepresiv este esential pentru a-ti reveni la normal !
Tratamentul antidepresiv este esential pentru a-ti reveni la normal !
Bună. Au trecut palpitațiile din senin, în somn?
Buna ma numesc Edy, sunt din Arad
De ceva timp ma lupt cu aceste senzatii urăte nocturne.
Palpitatii ...La un moment dat, am ajuns la spital, speriat maxim...In urma analizelor, de sînge, plamîni, Ekg, au stabilit ca sunt okay.Tahicardia era, pe fond nervos, anxietate...In timpul zilei, sunt bine, in afara de faptul, ca ma gindesc la lucruri rele, boli, imi alimentez mintea cu ginduri negre.plus mi-am facut ticuri, obiceiuri proaste -ex ; imi iau tensiunea des, imi verific pulsul non stop etc...Starile s-au mai linistit, cind apar, respir adinc si imi trec incet, nu dureaza...mi-a prescris medicul Procor, relaxim plus mai iau eu B-complex.mentionez ca, cu multi ani inainte am suferit de anxietate -atacuri de panica care in timp s-au linistit.acum nu stiu -am o frica in piept, de nopti inca mi-e groaza...dar ziua e okay !!! Un sfat va rig..
De ceva timp ma lupt cu aceste senzatii urăte nocturne.
Palpitatii ...La un moment dat, am ajuns la spital, speriat maxim...In urma analizelor, de sînge, plamîni, Ekg, au stabilit ca sunt okay.Tahicardia era, pe fond nervos, anxietate...In timpul zilei, sunt bine, in afara de faptul, ca ma gindesc la lucruri rele, boli, imi alimentez mintea cu ginduri negre.plus mi-am facut ticuri, obiceiuri proaste -ex ; imi iau tensiunea des, imi verific pulsul non stop etc...Starile s-au mai linistit, cind apar, respir adinc si imi trec incet, nu dureaza...mi-a prescris medicul Procor, relaxim plus mai iau eu B-complex.mentionez ca, cu multi ani inainte am suferit de anxietate -atacuri de panica care in timp s-au linistit.acum nu stiu -am o frica in piept, de nopti inca mi-e groaza...dar ziua e okay !!! Un sfat va rig..
Tratament de la psihiatru. In 2-4 saptamani va reveniti.
Buna ziua, Miha!
Descrierea este clara pt. Atac de panică. Totusi tu primesti tratament cu Betalok, ceea ce sugerează că a fost identificată o tahiaritmie la un moment dat. E important de evaluat o cauza a acesteia. Cauzele pot fi variate: anemie, aritmie, ischemie, hipertensiune...etc. Sfatul meu este sa mergi la medicul care a prescris Betalok sau la oricare medic cardiolog, cu indicația prescrisa.
Atacul de panica trebuie tratat oricum.
Sanatate!
Descrierea este clara pt. Atac de panică. Totusi tu primesti tratament cu Betalok, ceea ce sugerează că a fost identificată o tahiaritmie la un moment dat. E important de evaluat o cauza a acesteia. Cauzele pot fi variate: anemie, aritmie, ischemie, hipertensiune...etc. Sfatul meu este sa mergi la medicul care a prescris Betalok sau la oricare medic cardiolog, cu indicația prescrisa.
Atacul de panica trebuie tratat oricum.
Sanatate!
Analizele la sânge ce zic? Glicemia, colesterolul cum sunt?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8tahicardie - palpitatii
- 116Atac de panica?
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 32extrasistole? aritmii?
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 3palpitatii
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 8Atac de panica
- 3Palpitatii in zona inima-stomac
- 10Atac de panica la scoala
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 13Atac de panica sau nu?
- 1Hipertensiune secundara renala
- 5un pic nedumerit
- 0Am reușit sa scap de atacurile de panica
- 0Lipsa de magneziu?
- 14Anxietate sau boala de inima?
- 8Anxietate sociala/atacuri de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: