anxietate si atacuri de panica
buna ziua, iau seroxat de 5 zile 10 mg dimineata si ma simt foarte rau, tulburare vizuala, muschii moi, respiratie grea, amorteala fetei, batai rapide ale inimii, vertij.pierdere de echilibru, mai iau si anxiar 3 jumatati pe zi de 1mg.nu stiu ce sa fac sa-l intrerup sau sa-l continui?va multumesc
7 comentarii
Cand ai inceput tratamentul ? Cel mai bine e sa stai de vorba cu psihiatrul care ti le-a prescris, sa ii spui ce simptome ai..
acum 5 zile dar o sal intrerup ca nu ma sint bn imi da si pierderi de echilibru, arsuri in tot corpul, de maine in intrerup si merg decat pe anxiar si gabaran pentru arsurile astea din corp, ce ziceti este bn credeti ca o sa-mi dea ceva reacti daca il intrerup, dar am doar 5 zile de tratament nu cred ca ar avea ceva?
credeti ca poate sa apara sevraj ul dupa 5 zile de tratament cu seroxat 10 mg pe zi?
@ costi266
Nu cred ca o sa-ti apara sevraj dupa 5 zile de tratament, dar trebuie vorbit cu medicul tau despre ce scoti din medicatie si cu ce ramai. S-ar putea ca seroxatul sa nu dea deloc sevraj. Mie nu mi-a dat. L-am intrerupt dupa un an.
Nu cred ca o sa-ti apara sevraj dupa 5 zile de tratament, dar trebuie vorbit cu medicul tau despre ce scoti din medicatie si cu ce ramai. S-ar putea ca seroxatul sa nu dea deloc sevraj. Mie nu mi-a dat. L-am intrerupt dupa un an.
medicul nu mi rasp la tel, multumesc mult pt sfat, va scriu daca apare vreo simtoma
Buna ziua am si eu o problema daca poate cineva sa ma sfatuiasca, am intrerupt seroxatul deoarece imi era ff rau si au trecut daua zile si starile de rau nu mi dispar acum iau anxiar si tonotl n si cate un xanax de 0, 5, va rog dati mi un sfat, multumesc
buna ziua chiar nu stie nimeni cand dispare iritabilitatea asta dupa intrerupere de seroxat ?nici nu pot sa ma ating pe par ca imi vine ameteala si pierdere de echilibru parca am apa in cap si in urechi, intepaturi si arsuri nu pot sa mananc, am slabit 10 kg, dupa ce imi revin din starea asta incerc 5-htp, am auzit ca este super bun si nu da reactii adverse, stiti ceva despre el??va rog dati-mi un sfat, multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6anxietate, atacuri de panica
- 5310Grup de suport pentru TOC-CAP 15
- 37anxietatea si atacul de panica
- 3atacul de panica
- 4rispen.. daca il intrerup brusc da ceva reactii dificile?
- 13anxietate?
- 5comenzi (mentale) in timpul jocului la calcular... sa fie constiinta mea?
- 1Atac de panica sau este altceva?
- 3Anxietate - Nelamuriri
- 3Dieta in anxietate
- 2probleme hipertensiune
- 1Impotenta si anxietate, 20 de ani
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 10Deficit de atentie comorbid cu anxietate generalizata, fobie sociala, depresie etc.
- 6Anxietate depersonalizare
- 11anxietate
- 7Luna trecuta am facut soc anafilactic si nu scap de anumite simptom nici acum.
- 3Anxietate, atacuri de panica, stres post-traumatic
- 21Am atacuri de panica de 6 luni de zile
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: