Remediu natural - stres si cateodata atacuri de panica
daca stiti vreun remediu natural sau vreun program pentru a combate stresul si citeodata atacurile de panica...astept raspuns...va multumesc mult...multa sanatate
2 comentarii
Exista o multitudine de "pilule cu buruieni" care pot fi luate in perioadele de stres si ca adjuvante in atacurile de panica. Clasicul calmant si cel mai accesibil este sunatoarea (comprimate sau ceai), magneziul, daca dai un simplu search pe google vei gasi o gramada de plante. In momentul in care intri in atacurile de anxietate, respiratie este foarte importanta, trebuie sa respiri pe timpi (numeri 4 timpi pe inspirare si 4 pe expirare), iti ajuti organismul sa se relaxeze. Deasemenea alimentatia este foarte importanta, fructe si legume proaspete, hidratare. Somnul trebuie sa inceapa pe la orele 11 maxim (organismul isi incarca bateriile eficient intre anumite ore)un program ordonat, evitarea starilor conflictuale samd. Deconectare si detasare de la problemele imediate. Un psihoterapeut te poate invata multe metode de autogestionare.
Atacurile de panica au devenit o problema frecventa, din pacate, in zilele noastre. Stressul de la serviciu, precum si o serie de probleme cotidiene, se acumuleaza in timp si se elibereaza uneori in acest mod. Nu exista o reteta "minune" de combatere a lor, de asemenea nici tratamentele situationale nu sunt de nici un folos. Exista tehnici de combatere "pe moment" a atacurilor de panica, dar nu se poate spune ca a fost taiata radacina problemei. In cazul in care doriti sa evitati tratamentul medicamentos, si chiar in paralel cu acesta, o solutie foarte buna o reprezinta psihoterapia, care trebuie urmata sustinut pana la rezolvarea problemei.
Psih. Antonia Isacu
Psih. Antonia Isacu
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 20atac de panica - stare anxioasa depresiva (va rog ajutati-ma)
- 24sa fie stresul de vina?
- 5cum sa scap de anxietate?
- 6Junghirui la inima din cauza stresului
- 10Problema psihica?
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 10problema neurologica sau problema psihica?
- 4Stres?
- 6pentru persoanele cu atacuri de panica sub tratament medicamentos
- 14uneori am dureri de inima cand incerc sa respir adanc
- 5Dupa 3 ani de chin totul a luat sfarsit. Atacuri de panica, anxietate si extrasistole
- 5am ameteli si nu ma pot tine pe picioare
- 10Atacuri de panica
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 3Hipoglicemie sau atac de panica?
- 1Anxietate, depresie sau ce se întâmplă cu mine?
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: