Durere în partea inimii, sunt speriat !

28-02-2018
Eddark
Nu este medic/terapeut
Eddark
Bună tuturor, am 18 ani si azi noapte am avut palpitatii si simteam ca o gheara in dreptul inimii sau uneori chiar deasupra, e greu sa-mi amintesc fiindca dureaza foarte putin, iar uneori simteam si ceva la spate, nu in acelasi timp. N-am putut sa dorm toata noaptea de frica.. respiram si putin greu, aveam palpitatii si frisoane. Vreau sa mai spun ca acum 3-4 ani am avut atacuri de panica simteam ca lesin, am fost la spital de urgenta si mi-a spus sa consult un pshiholog fiindca e ceva mental..dupa ce mi-a spus asta parca mi-a trecut totul, eram sigur ca nu sufar de nimic. Insa anii au trecut, si atacurile au aparut din nou, sunt o fire mai fricoasa...iar uneori imi fac scenarii in minte. Credeti ca este posibil sa sufar de anxietate? Si ce am patit azi noapte sa fie din aceasta cauza? Imi e frica si de spitale doctori de aceea intreb aici. Online este singura mea solutie, credeti ca pot avea ceva probleme la inima sau e totul in mintea mea?
5 comentarii
0
28-02-2018, ora 22:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E de la anxietate. Mergeti la psiholog, psihiatru daca problema persista mai mult de 15 zile.
0
28-02-2018, ora 23:37
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Consider ca este nevoie si de un copnsult cardiologic. Nu se poate risca.

dr Petre Muresan
0
28-02-2018, ora 23:43
morgan101
Nu este medic/terapeut
morgan101
Nu ai nimic la inima, poti face un consult cardiologic pentru a te convinge. Trebuie sa incepi cateva sedinte cu un psiholog. Cunosc pe cineva care a avut exact aceeasi problema si dupa cateva luni de psiho-terapie era vindecat complet.
0
01-03-2018, ora 00:56
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Este alegerea dumneavoastra.

dr Petre Muresan
0
01-03-2018, ora 12:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intai trebuie sa mergi la cardiolog, sa faci niste teste, pentru a exclude partea fizica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: