am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
Am avut 1 contact sexual pe data de 17 mai, dupa aproximativ 10h de la contact am luat pilula de urgenta, prima pastila iar la 12 ore pe cealalta.Dupa 1 saptamana de la contact mi-a venit menstruatia mai devreme cu 1 sapt dekt data la care trebuia s-mi vina.Abia acum am stari de greata de vreo 3 zile si dureri abdominale.Mi se pare k mi s-a marit si abdomenul.Sunt oare insarcinata?nu ma doare spatele sau sanii, nici nu s-au marit...pot fi acestea reactii adverse la pilula de urgenta?se pot manifesta atat de tarziu?va rog mult s-mi raspundeti...
2 comentarii
mentionez k am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative, dar knd strang de sfarcuri se elimina 1 lichid alb-vascos...
Daca ai facut 2, clar nu esti, lol. Si da, se pot manifesta mai tarziu. Mai bine te duci la un ginecolog sa-i spui problema si sa-ti prescrie el niste anti. care sa fie în acord cu corpul tau decât sa iei pilula de a 2-oua zi. Nu orice pilula este buna pentru orice organism.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32 virgini.
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 1Sarcina sau virus ?
- 4Dupa dezvirginare
- 12Avort... insarcinata?
- 3Cum sa il satisfac (mai bine)?
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 4Primul contact sexual..
- 9mi-a intarziat ciclul.. sunt insarcinata?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
- 0Varsta de 16 ani
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: