AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
am 17 ani, sunt virgina, si aseara m-am 'jucat' cu prietenul meu. El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui. Dupa o ora am ajuns acasa si mi-am bagat degetul in vagin, fara sa ma fi spalat pe maini. E posibil sa fi ramas insarcinata? Sa iau pilula de a doua zi? Mentionez ca si ieri am luat. Astept raspunsuri cat mai repede cu putinta...
8 comentarii
Nu mai lua pilula de a doua zi !!!!!!!! Pilula de a doua zi se ia de maximum doua ori pe an si niciodata doua zile la rand, iti va face probleme foarte grave!!!!
Fa-ti o obsnuinta din a te spala pe maini intotdeauna inainte de a pune mana in zonele genitale.
Fa-ti o obsnuinta din a te spala pe maini intotdeauna inainte de a pune mana in zonele genitale.
da dar nu vreau sa raman insarcinata sub nici o forma... Sunt riscuri mari sa fi ramas gravida?
Cand ai avut ultima menstruatie, pe ce data?
Daca sperma era uscata nu ramai gravida, sansele sunt minime.
Daca sperma era uscata nu ramai gravida, sansele sunt minime.
Teoretic esti in afara ovulatiei si nu ramai gravida. Nu ai fi ramas gravida nici daca faceai normal. Nu te mai speria si nu mai lua pastilele de a doua zi care iti vor face numai rau.
Trebuia sa scrii asa: Ajutooorrr! Sunt disperata! Am 17 ani si inca nu am invatat sa ma spal pe maini!
Ma joc cu penisul prietenului meu, dar nu stiu sa ma spal pe maini!
Si ziceai ca esti virgina...ce cauti cu mana in vagin?
Te indopi cu pastile care-ti fac rau, dintr-o prostie pe care o puteai evita foarte usor.
Esti prea tanara...ai grija de tine. Acum nu-ti dai seama, dar asculta de cei care-ti dau sfaturi bune.
Si nu uita: spala-te pe maini cand ajungi acasa, inainte sa mananci, inainte sa te "joci"...si dupa. E foarte important.
Ma joc cu penisul prietenului meu, dar nu stiu sa ma spal pe maini!
Si ziceai ca esti virgina...ce cauti cu mana in vagin?
Te indopi cu pastile care-ti fac rau, dintr-o prostie pe care o puteai evita foarte usor.
Esti prea tanara...ai grija de tine. Acum nu-ti dai seama, dar asculta de cei care-ti dau sfaturi bune.
Si nu uita: spala-te pe maini cand ajungi acasa, inainte sa mananci, inainte sa te "joci"...si dupa. E foarte important.
buna am si eu o mare problema am luat un pumn in ochi si mi sa invinetit ochiul mai precis pleoapa si am mai citi ca m ar ajuta papaverina si vitamina k ce imi recomandati????????
multumesc anticipat!!!
multumesc anticipat!!!
Papaverina şi vitamina K ? Pare să fie o glumă. Nu un doctor v-a spus asta, nu ?
Mergeţi la orice farmacie şi luaţi gel sau cremă (gelul e preferabil) de Arnica. Aplicaţi de două ori pe zi până la obţinerea ameliorării. Dacă mai aveţi alte probleme de sănătate, descrieţi-le pe un topic adecvat, acesta este despre concepţie şi contracepţie.
Mergeţi la orice farmacie şi luaţi gel sau cremă (gelul e preferabil) de Arnica. Aplicaţi de două ori pe zi până la obţinerea ameliorării. Dacă mai aveţi alte probleme de sănătate, descrieţi-le pe un topic adecvat, acesta este despre concepţie şi contracepţie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Durere in partea dreapta.. daca rad, stau in picioare
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 7Papilloma Virus - baiat 18 ani
- 11Viol in adolescenta.cu repercursiuni
- 3sunt schimbari la o adolescenta dupa ce isi incepe viata sexuala?
- 4am 15 ani, mi-a venit primata menstruatia si apoi deloc
- 13Vreau sa-mi incep viata sexuala
- 4Mancarime si usturime in zona genitala
- 3Incercari de contact sexual
- 4sunt fata am 19 ani.
- 8Prafuri legale - reactii adverse
- 1copil de 13 ani, obsedat sexual ?
- 1fetis sexual
- 4As dori o parere urgenta. Este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Crestere inaltime HGH.. as vrea sa stiu cate ceva despre un tratament
- 33Depresie
- 0adolescent prea slab?
- 5De ce nu e bine sa-mi incep viata sexuala la 16 ani
- 10Problema Penis
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti Adolescentul