2 virgini.

ce sfaturi aveti pt 2 virgini care vor sa isi inceapa viata sexuala impreuna?
3 comentarii

Nu va pot da prea multe sfaturi daca nu stiu ce varsta aveti. Ideea e sa o incepeti natural fara sa fiti crispati si sa lasati totul sa decurga ca un joc.Numai bine

mai copii... ia ascultati aici!!!! trebe sa faceti pasul asta ca oricum o sa l faceti candva si sa nu uitati ca e cel mai placut sprt din cate cunosc eu!!! daca aveti sub 16-17 ani sa nu faceti prostia asta iar daca nu aveti folositi prezervativul pana pe la 20 apoi mergeti la ginecolog sa va prescrie anticonceptionale (atentie ca nus prea sanatoase )dupa cum vreti desigur dar mai bine e sa nu lasati grija prezervativui deoparte!!!

da.. foloseste prezervativul. nu folisi love plus ca se rupe mai repede dar si durex se rupe ( mi s-a intamplat de 2 ori pana acum). cel mai bine ar fi sa folositi prezervativul si baiatul sa nu-si dea drumu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 2virginitatea la baieti
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 5a fost virgina?
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 4am o problema cu secretia vaginala, adica imi curge mereu...
- 2Buna ziua, dupa parerea dumneavoastra credeti ca mai sunt virgina?
- 3Virginatate tarzie
- 1Am 35 de ani si sunt virgin!
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 3Incepere viata sexuala
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 3Dezvirginare
- 1Nu intra penisul in vagin
Mai multe informații despre: Educatia sexuala pentru adolescenti Sexul la adolescenti sexul pentru prima data virginitatea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: