A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
M-am culcat cu prietena mea...eu am 18, ea 16...si acuma am emotii daca a ramas insarcinata sau nu...
Am pus mana pe penis si eu si ea si porma am introdus degetul in vagin destul de adanc..cat intra un deget...vreau sa stiu daca riscul e mare ca sa am probleme...mentionez ca nu am ejaculat DELOC !!! Putin ajutor va rog...
Sa recurg la pastila de a 2-a zii sau. ??? Putin ajutor ca vreau si eu sa dorm linistit...
Am pus mana pe penis si eu si ea si porma am introdus degetul in vagin destul de adanc..cat intra un deget...vreau sa stiu daca riscul e mare ca sa am probleme...mentionez ca nu am ejaculat DELOC !!! Putin ajutor va rog...
Sa recurg la pastila de a 2-a zii sau. ??? Putin ajutor ca vreau si eu sa dorm linistit...
8 comentarii
nu e nevoie, stai liniştit- iar pastila de a doua zi mai multe probleme vă face
Daca mai are cineva ceva de adaugat va rog ajutati-ma...astept pareri...ca am emotii cam mari totusi...
La cat timp sa ma duc la Farmacie sa-i iau un test din acela pe baza de urina ?
La cat timp sa ma duc la Farmacie sa-i iau un test din acela pe baza de urina ?
spermatozoizii in contact cu aerul mor... daca degetul era uscat cant lai bagat in vagin, parerea mea e ca nu o sa ramana insarcinata.
poti face testul de sarcina dupa 3 saptamani... citeste indicatile de pe cutie :D
poti face testul de sarcina dupa 3 saptamani... citeste indicatile de pe cutie :D
Aha...degetul era uscat dar nho...totusi...am o gandire FOARTE negativista...asta sa intamplat acum 3 zile...ciclul trebuie sa-i vina cam peste 5 zile...deci luniea viitoare... daca nu are intarziere e bine sau rau ?
depinde cat tine...
se poate intampla sa vina ciclul si daca a ramas insarcinata. Se numeste ciclu peste sarcina, tine maxim 3 zile... incepe sa vina o cantitate mare de sange, si se opreste brusc.
cel mai bine faceti un test de sarcina ca nu e greu deloc, si o sa vedeti.
P.S. luati 2 teste, de la firme diferite, Shurecheck e bun
se poate intampla sa vina ciclul si daca a ramas insarcinata. Se numeste ciclu peste sarcina, tine maxim 3 zile... incepe sa vina o cantitate mare de sange, si se opreste brusc.
cel mai bine faceti un test de sarcina ca nu e greu deloc, si o sa vedeti.
P.S. luati 2 teste, de la firme diferite, Shurecheck e bun
Dar testele de sarcina pot sa le fac si la o saptamana de la actul sexual ?
Deci daca o sa-i tina ciclul normal, mai mult de 3 zile si vine regulat, nu e bine ?:((
Haide frate ca am o frica...nu prea am dormit mai deloc saptamana asta...
Deci daca o sa-i tina ciclul normal, mai mult de 3 zile si vine regulat, nu e bine ?:((
Haide frate ca am o frica...nu prea am dormit mai deloc saptamana asta...
Ca sa ma linistesc, locuiesc in Brasov, mi-ati putea zice unde as putea duce fata ( ginecolog, ORICINE care se pricepe) sa ma linistesc si sa pot dormii si eu seara...dar cu o conditie...numai eu si ea...fara parinti...si nici sa nu-mi pune intrebari...eu am 18 ea 16...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 2pot fi insarcinata in urma intreruperi tratamentului cu yasmine?
- 6am motive de ingrijorare?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5logest uitat si sex neprotejat.. sunt sanse de sarcina?
- 5poti sa ramai gravida in ultima zi de menstruatie?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 0Exista vreun risc sa fi ramas insarcinata?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 2Am avut contact sexual protejat, dar am semne de sarcina
- 0Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: