de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
Buna...am 17 ani si am si eu niste nelamuriri...de mai bine de o luna de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept in special.nu mi s-a mai intamplat asta niciodata si in plus, in primele zile ale menstruatiei am dureri foarte mari de burta mentionez, ca nici o data nu am avut dureri cand am fost in perioada aceasta ma intreb si eu ce s-a intamplat as dori sa ma lamuriti si pe mine va rog.
3 comentarii
draga mea, durerile, din cate stiu eu, au cauze hormonale(ca de asta se trateaza si cu anticonceptionale, uneori)Menstruatia iti vine cu cheaguri?Iar de tremuratul muschiului..nu prea inteleg..Ai carcei sau...?Posibil sa fie de la incordarea fizica pe care o produce orgasmul...
menstruatia este absolut normala, si nu am carcei pur si simplu imi tremura foarte tare muschii.
durerile de burta la menstruatie sunt normale mai ales in primele 2 zile!!ia un plic pe zi de flamexin atunci cand ai dureri!!iar pt tremuratul piciorului...schimba pozitia, probabil ca asta ti se intampla cand este el peste tine nu?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
- 3am nevoie de un sfat...pls
- 3am prima oara un iubit si vreau un sfat
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 5De 10 luni simt un tremur in picioare ca niste curenti, chiar si in somn...
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 7oare sunt gravida?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 4Dupa dezvirginare
- 4Sex la 16 ani
- 3De ce sangerez?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 6dureri in timpul actului sexual (am 16 ani)
- 4Despre virginitate
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 2De cateva luni nu mai pot alerga si nici sa cobor scarile
- 1Imi doresc!
- 1Termurat continuu
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti tremuratul picioarelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: