de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept

20-09-2008
alecsandrina
Nu este medic/terapeut
alecsandrina
Buna...am 17 ani si am si eu niste nelamuriri...de mai bine de o luna de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept in special.nu mi s-a mai intamplat asta niciodata si in plus, in primele zile ale menstruatiei am dureri foarte mari de burta mentionez, ca nici o data nu am avut dureri cand am fost in perioada aceasta ma intreb si eu ce s-a intamplat as dori sa ma lamuriti si pe mine va rog.
3 comentarii
0
20-09-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
draga mea, durerile, din cate stiu eu, au cauze hormonale(ca de asta se trateaza si cu anticonceptionale, uneori)Menstruatia iti vine cu cheaguri?Iar de tremuratul muschiului..nu prea inteleg..Ai carcei sau...?Posibil sa fie de la incordarea fizica pe care o produce orgasmul...
0
alecsandrina
Nu este medic/terapeut
alecsandrina
menstruatia este absolut normala, si nu am carcei pur si simplu imi tremura foarte tare muschii.
0
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
durerile de burta la menstruatie sunt normale mai ales in primele 2 zile!!ia un plic pe zi de flamexin atunci cand ai dureri!!iar pt tremuratul piciorului...schimba pozitia, probabil ca asta ti se intampla cand este el peste tine nu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •