Varsta de 16 ani

Buna seara, as avea nevoie de sfatul unui medic sau al cuiva care chiar cunoaste domeniul si nu susține anumite idei doar din ceea ce crede sau din auzite.
Am tot dezbătut impreuna cu fiica mea de 16 ani discuții pe tema sexualității, ea avand o relație cu un baiat de aproape doi ani. Tin sa mentionez ca este un baiat cu foarte mult bun simt, pe care am avut ocazia sa l cunosc in mare parte si am incredere in fiica mea, in ceea ce face, noi avand o relație foarte strânsă. Singura problema care ma macină foarte mult este varsta ei. Nu stiu cat de bine ii este pregătit corpul pentru asa ceva, din punct de vedere fizic, fiind o varsta destul de frageda ma tem sa nu se confrunte cu probleme pe viitor daca acest pas ar fi facut prea devreme, corpul ei fiind in dezvoltare. Menționez ca menstruația i a aparut in apropierea vârstei de 12 ani si o are intotdeauna regulata
Am tot dezbătut impreuna cu fiica mea de 16 ani discuții pe tema sexualității, ea avand o relație cu un baiat de aproape doi ani. Tin sa mentionez ca este un baiat cu foarte mult bun simt, pe care am avut ocazia sa l cunosc in mare parte si am incredere in fiica mea, in ceea ce face, noi avand o relație foarte strânsă. Singura problema care ma macină foarte mult este varsta ei. Nu stiu cat de bine ii este pregătit corpul pentru asa ceva, din punct de vedere fizic, fiind o varsta destul de frageda ma tem sa nu se confrunte cu probleme pe viitor daca acest pas ar fi facut prea devreme, corpul ei fiind in dezvoltare. Menționez ca menstruația i a aparut in apropierea vârstei de 12 ani si o are intotdeauna regulata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot fi infertila?
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 5In timpul sexului... o doare, o ustura si incepe sa planga...
- 3Ii este frica de prima data
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 6dezvirginarea cu ob uri..help
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 4Prima data
- 4As dori o parere urgenta. Este posibil sa fiu insarcinata?
- 4Al 2-lea act sexual !
- 2Dezvirginare imposibila
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Educatia sexuala pentru adolescenti Sexul la adolescenti Dezvoltarea fizica a adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: