Varsta de 16 ani

29-06-2017
Mariaaa112233
Nu este medic/terapeut
Mariaaa112233
Buna seara, as avea nevoie de sfatul unui medic sau al cuiva care chiar cunoaste domeniul si nu susține anumite idei doar din ceea ce crede sau din auzite.
Am tot dezbătut impreuna cu fiica mea de 16 ani discuții pe tema sexualității, ea avand o relație cu un baiat de aproape doi ani. Tin sa mentionez ca este un baiat cu foarte mult bun simt, pe care am avut ocazia sa l cunosc in mare parte si am incredere in fiica mea, in ceea ce face, noi avand o relație foarte strânsă. Singura problema care ma macină foarte mult este varsta ei. Nu stiu cat de bine ii este pregătit corpul pentru asa ceva, din punct de vedere fizic, fiind o varsta destul de frageda ma tem sa nu se confrunte cu probleme pe viitor daca acest pas ar fi facut prea devreme, corpul ei fiind in dezvoltare. Menționez ca menstruația i a aparut in apropierea vârstei de 12 ani si o are intotdeauna regulata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul