Varsta de 16 ani
Buna seara, as avea nevoie de sfatul unui medic sau al cuiva care chiar cunoaste domeniul si nu susține anumite idei doar din ceea ce crede sau din auzite.
Am tot dezbătut impreuna cu fiica mea de 16 ani discuții pe tema sexualității, ea avand o relație cu un baiat de aproape doi ani. Tin sa mentionez ca este un baiat cu foarte mult bun simt, pe care am avut ocazia sa l cunosc in mare parte si am incredere in fiica mea, in ceea ce face, noi avand o relație foarte strânsă. Singura problema care ma macină foarte mult este varsta ei. Nu stiu cat de bine ii este pregătit corpul pentru asa ceva, din punct de vedere fizic, fiind o varsta destul de frageda ma tem sa nu se confrunte cu probleme pe viitor daca acest pas ar fi facut prea devreme, corpul ei fiind in dezvoltare. Menționez ca menstruația i a aparut in apropierea vârstei de 12 ani si o are intotdeauna regulata
Am tot dezbătut impreuna cu fiica mea de 16 ani discuții pe tema sexualității, ea avand o relație cu un baiat de aproape doi ani. Tin sa mentionez ca este un baiat cu foarte mult bun simt, pe care am avut ocazia sa l cunosc in mare parte si am incredere in fiica mea, in ceea ce face, noi avand o relație foarte strânsă. Singura problema care ma macină foarte mult este varsta ei. Nu stiu cat de bine ii este pregătit corpul pentru asa ceva, din punct de vedere fizic, fiind o varsta destul de frageda ma tem sa nu se confrunte cu probleme pe viitor daca acest pas ar fi facut prea devreme, corpul ei fiind in dezvoltare. Menționez ca menstruația i a aparut in apropierea vârstei de 12 ani si o are intotdeauna regulata
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 2dezvoltarea fizica a adolescantului
- 716 ani, sex neprotejat, menstruatie neregulata
- 8primul contact sexual
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 5nu stiu ce sa cred: a observat o sangerare, nu e ciclu
- 4ce medicamente trebuie sa iau?
- 6Sunt speriat... prezervativul s-a rupt
- 11De ce mă doare în partea stângă când alerg?
- 8AJUTOR! sunt disperata! El a ejaculat, timp in care eram cu mana pe penisul lui.
- 3Nu imi pot da seama daca m-am dezvirginat sau nu. Este vreo cale sa fi ramas insarcinata?
- 5de multe ori sex si tare si incet dar nu mi s-a rupt ata care e putin groasa
- 1daca il excit prea tare poate pati ceva peste ceva timp?
- 2cum sa abordez tema sexualitatii cu copilul meu?
Mai multe informații despre: Educatia sexuala pentru adolescenti Sexul la adolescenti Dezvoltarea fizica a adolescentului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: