Probleme in viata sexuala!
Buna ziua ! Ma numesc Adelina, am 18 ani.Acum o saptamana am avut contact sexual cu prietenul meu, dupa 2-3 zile, lui i-a aparut pe marginea penisului bubite rosii si il deranja(mancarimi). A folosit o crema si i-au disparut semnele dar, dupa o saptamana am avut iar contact sexual si i-au aparut imediat chiar dupa terminarea actului sexual. Acum ca si inainte a fosit aceiasi crema (nidoflor) si i-a trecut. Nu e prima oara cand avem contacte sexuale si pana acum nu s-a intamplat nimic, prima data cand i-au aparut lui am avut si eu cateva mancarimi, cand am iesit de la dus, dar au disparut imediat.
Va rog daca se poate sa imi spune-ti ce pot face in acest caz si din ce cauze s-au intamplat toate acestea.
Va rog daca se poate sa imi spune-ti ce pot face in acest caz si din ce cauze s-au intamplat toate acestea.
3 comentarii
Cel mai probabil e vorba despre candidoza si din cauza ca nu faceti AMANDOI tratament, il reinfectezi in mod curent. Si tu ai avut mancarimi, deci e clar ca trebuie sa te tratezi.
In mod normal trebuie sa mergi la medic, sa-ti preleveze probe si apoi sa va dea amandurora tratament pe care sa-l urmati, fara a avea contacte sexuala pe toata perioada acestuia.
p.s Daca simptomele sunt usoare, poti incerca tratament fara control medical, dar e mai indicat mai ales daca ti-ai inceput viata sexuala sa faci un control ginecologic pe an.Medicamente pentru candidoza sunt disponibile sub forma de creme vaginale sau supozitoare. Cele mai multe pot fi cumparate fara prescriptie medicala.
p.s Daca simptomele sunt usoare, poti incerca tratament fara control medical, dar e mai indicat mai ales daca ti-ai inceput viata sexuala sa faci un control ginecologic pe an.Medicamente pentru candidoza sunt disponibile sub forma de creme vaginale sau supozitoare. Cele mai multe pot fi cumparate fara prescriptie medicala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 2am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 4Cat mai este pana la sex?
- 1sex la 16 ani?
- 6pot ramane gravida daca iau anticonceptionale?
- 13la 15 ani - sex?
- 4Dupa dezvirginare
- 4virginitatea
- 8'prima data'!
- 12Avort... insarcinata?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 3Mie mi se pare normal ca viata sexuala sa inceapa atunci cand te mananca...
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
- 3contact sexual neprotejat URGENTA (nevoie sfat medic)
- 2Posibila sarcina
- 2Sex inainte de a-ti veni ciclul vreodata
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: