la 15 ani - sex?

19-11-2010
bombolinna
Nu este medic/terapeut
bombolinna
bunaa!!!am 15 ani si sunt cu un tip de vreun an si ceva..el imi tot propune sa o facem daca ne iubim dar chestia e ca si eu vreau insa mie frica..nu de contactul sexual ci ca pe urma o sa ma lase si nu vreau asta pentru ca il iubesc mult.Problema este ca atunci cand ii spun ca nu vreau incepe sa se supere, sa spuna ca nul iubesc si ca prefer sa o fac cu altii nu cu el..sunt constienta ca varsta de 15 ani este inca una frageda si ca ar mai trebui sa astept dar nu vreau sal pierd.Ce ar trebui sa fac??
13 comentarii
0
19-11-2010, ora 09:57
bombolinna
Nu este medic/terapeut
bombolinna
mi-e*.nu-l*...sa-l*..nu stiu de ce nu a aparut corect:)
0
19-11-2010, ora 17:56
Instinct
Nu este medic/terapeut
Instinct
poti sa incepi sa faci sex..e recomandat de la varsta de 14 ani, din cate stiu eu.Ciao:*
0
20-11-2010, ora 19:35
rocsanaa53
Nu este medic/terapeut
rocsanaa53
In primul rand scuza-ma ca sunt directa si poate rautacioasa, dar sunt realista daca te-ar iubii ar intelege ca ai 15 ani, e totusi prea devreme ca sa iti incepi viata sexuala parere mea, in al doilea rand asta e doar o relatie de-a ta o sa mai ai o groaza si poate mai tarziu o sa regreti decizia asta. In al treilea rand poti sa te deformezi pt ca nu esti inca destul de dezvoltata abia esti la inceput si nu in ultimul rand daca afla unu din parintii tai va fii urat pt el poate ajunge frumusel la scoala de corectie sau puscarie(daca are peste 18 ani) pt corupere de minori.Deci e alegerea ta ce faci
0
20-11-2010, ora 21:26
bombolinna
Nu este medic/terapeut
bombolinna
am mentionat ca sunt constienta de varsta...stiu asta...dar nu cred ca se gandeste la mine...avand si el doar 15 ani...oricum multumesc
0
22-11-2010, ora 15:20
special
Nu este medic/terapeut
special
nu mai astepta daca il iubeesti si vrei sa fii cu el mult timp, mai ales daca si el te/a asteptat pe tine, inseamnca ca te iubeste:)
0
27-12-2010, ora 18:11
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
buna!varsta e frageda pt amandoi nu doar pt tine.parerea mea este ca nu e destul de matur daca gandeste asa pana la urma sunteti de o seama.si pt special eu am stat cu un baiat 1 an si dupa am facut-o iar a 2 zii mi-a zis pa de ce nu stiu nici acum eram amandoi virgini deci nu era o problema asa ca niciodata nu e prea tarziu.eu zic sa mai astepti ca mai apoi sa nu-ti para rau.te pup.
0
31-01-2011, ora 11:41
nicolle.28
Nu este medic/terapeut
nicolle.28
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
0
09-02-2011, ora 13:19
elena1983
Nu este medic/terapeut
elena1983
Nu se merita sa iti incepi viata sexuala asa devreme...daca te iubeste o sa te astepte...La varsta lui asta e probabil singurul lui scop :D.e posibil sa se plictiseasca imediat de tine si sa te paraseasca si atunci tu o sa fii singura care are de suferit...
0
22-03-2011, ora 15:36
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Trebuie sa inteleaga si sa astepte pana cand te simti tu pregatita.
0
10-05-2011, ora 08:59
Robyn
Nu este medic/terapeut
Robyn
Varsta de 15 ani este, cum ai zis si tu, una foarte frageda ! Incepandu-ti viata sexuala de mica, mai tarziu placerea ta, va fi redusa la 0 ! Muschii vaginului se vor dilata foarte repede si usor ! Ai grija, eu zis sa nu...! :*
0
30-05-2011, ora 22:01
scandurik
Nu este medic/terapeut
scandurik
Hei:) eu am 17 ani si sunt cu un baiat de doua luni.Acum doua saptamani am facuto prima data cu el..tot asa ma gandeam ca e dereme nu aveam nici doua luni si ca o sa ma lase dupaia, mai ales ca el este mare...dar nu s-a intamplat.Dupa pararea mea nu are de ce sa iti fie frica ca te lasa.A stat cu tine 2 ani.Ideea e sa nu iti para rau daca ai faceao azi de exemplu si maine te-ar lasa.Eu asa ma gandesc.Nu-mi pare rau:) Deci sfatul meu daca simti sa faci fa..daca nu nu! asta e ideea lasate condusa de inima:*
0
14-06-2011, ora 15:00
monza
Nu este medic/terapeut
monza
Eu zic sa mai astepti, sa ai minim 16 ani jumatate, esti prea mica, nu esti dezvoltata.
El nu tine la tine daca te pune sa faci asa ceva de la varsta asta si mai zici ca se supara cand ii zici ca nu.
O sa regreti mai tarziu.
Toata viata ai timp numai de.
0
14-07-2011, ora 15:30
dany15
Nu este medic/terapeut
dany15
buna am aceasi varsta cu tine si iti sp nu face asta pentru ca pe el asta ii intereseaza la varsta asta sunt inconstienti ei cred ca daca prostesc o fata sunt smecheri de aceea nu te lasa influentata de el la urma o sa regreti daca vrei sa mai vb lasami id sau orice alt ceva...pup
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  • Încrederea și comunicarea: chei ale utilizării prezervativelor în rândul adolescenților
  •