Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
Buna, aseara o data cu revelionu am aniversat 4 luni jumatate de cand sunt impreuna cu prietenul meu. Am zis ca ar fi cazu ca facem dragoste, eu ne mai avand vreun contact sexual pana acuma. Ma simt foarte atrasa de el si el de mine, ma iubesti, il iubesc, stie sa ma faca sa ma simt minunat, cum incepe sa ma sarute, sa ma mangaie ma ud si am zis ca aseara sa facem dragoste. Cand a introdus penisu am simti un disconfort mic, dar o data ce intra mai tare durerea devenea insuportabila, tin sa precizez ca nu m-am incordat deloc. Vazand ca durerea e mai tare, am renuntat, iar imediat dupa am mers la baie si am observat ca sangerez. Asta inseamna ca himenu s-a rupt? Si totusi eu nu as fi simtit ca s-ar fi rupt. As vrea sa continuam si sa ajungem sa simtim amandoi placere, dar ce as putea face ca durerea sa dispara. Stiu ca e normal ca doara, dar mi se pare ca durerea e un pic in exces. Tin sa precizez ca am aproape 18 ani. Multumesc!
3 comentarii
Atatea vizite si nici o parere, raspuns? Va rog dati-mi un sfat!
Ruperea himenului poate provoca acest disconfort timp de câteva zile până se cicatrizează ruptura. Este important să vă pastraţi curată, să vă protejaţi în timpul actului, să nu săriţi peste preludiu şi să abordaţi acest început cu blândeţe, fără "agresiuni". Dacă pe parcurs, consideraţi amândoi că există un exces de umiditate, se poate tampona zona din când în când cu ceva absorbant. Succes, bucurie şi fericire!
Pai nu am fost deloc agresivi, preludiu nu lipseste, iar umiditatea este intr-o masura normal si nici prezervativu nu lipseste. Spuneti-mi un sfat, un "truc", nu stiu, ceva care sa amelioreze durerea, multumesc frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3pot fi infertila?
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3Ii este frica de prima data
- 6Picatura placerii-un pericol?
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 4As dori o parere urgenta. Este posibil sa fiu insarcinata?
- 0acum cateva luni mi sa rupt ata penisului dupa o partida de sex
- 3Primul contact sexual
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 2AJUTOR primul contact sexual si menstruatie intarziata
- 0Heey
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 0Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
- 2Pericol de sarcina?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 0Primul contact sexual
Mai multe informații despre: Actul sexual cu preludiu Sexul la adolescenti sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: