Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?

17-05-2008
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
atunci cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul? ata va ramane acolo nu? penisul nu se decaloteaza complet pana nu se rupe ata nu? cum evit sarcina ca sa ma dezvirginez daca nu trebuie sa am prezervativ??? va multumesc
6 comentarii
0
17-05-2008, ora 00:00
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
sii apropo cam cum doare>? stiu ca mama zicea ca injectia o simti ca o taietura mica dar atunci cand te dezvirginezi>?????
0
17-05-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
nu te dezvirginezi folosind prezervativul.spune-i fetei sa se protejeze ea.anticonceptionale sau pastila de a doua zi.unii baieti se dezvirgineaza prin masturbare in timp...
0
18-05-2008, ora 00:00
aaayo
Nu este medic/terapeut
aaayo
A mersi mult>>>
dar nu e cam crud sa te dezvirginezi masturbandute adik cred ca dak e o fata iti mai ameleoreaza durerea>>>> sanatate!
0
08-06-2008, ora 00:00
sexy_&_rea
Nu este medic/terapeut
sexy_&_rea
dragutule, aici conteaza mult si partenera ta.varsta ei si experienta ei. daca tu nu folosesti prez. ea poate ramane ins. va recomand pastila postinor (de a 2 zi) nu e de recomandat antic. de la varste fragede...daca si ea e virgina ar fi bine sa folositi prezervativul si knd incepi sa vezi cum merge treaba dupa mai multe experiente poti incepe fara el...succes ! dar cum ai postat astea de ceva timp.cred ca acum sti despre ce e vorba nu?aaa si...normal ca doare putin dar o sa iti place, e o durere suportabila si incitanta chiar..
0
24-08-2009, ora 18:50
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
Baieti folositi prezervativul. Pilula de a doua zi e o bomba hormonala, de aceea se poate lua numai cu prescriptie, si dauneaza sanatatii daca vine folosita fara descernamant. Prezervativul in schimb va protejeaza de sarcini nedorite si de boli cu transmitere sexuala. Ma mir ca nu va preocpa si acestea vazand cati bolnavi de sida nedeeclareti exista.
0
24-08-2009, ora 18:53
AnnnaG
Nu este medic/terapeut
AnnnaG
si inafara de sida stiti macar cate boli foarte grave se pot transmite prin contacte naprotejate. cati dintre voi a facut un test hiv, sau pt. depistarea hepatitei... ca pe urma si aceasta e de mai multe felufi, si cateva dintre ele sunt chiar mortale. mai ginditi-va si da-ti-mi de stire
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul si presiunea sexului la adolescenti
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  •