Cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul?
atunci cand ma dezviginez (sunt baiat) ce se intampla daca folosesc prezervativul? ata va ramane acolo nu? penisul nu se decaloteaza complet pana nu se rupe ata nu? cum evit sarcina ca sa ma dezvirginez daca nu trebuie sa am prezervativ??? va multumesc
6 comentarii
sii apropo cam cum doare>? stiu ca mama zicea ca injectia o simti ca o taietura mica dar atunci cand te dezvirginezi>?????
nu te dezvirginezi folosind prezervativul.spune-i fetei sa se protejeze ea.anticonceptionale sau pastila de a doua zi.unii baieti se dezvirgineaza prin masturbare in timp...
A mersi mult>>>
dar nu e cam crud sa te dezvirginezi masturbandute adik cred ca dak e o fata iti mai ameleoreaza durerea>>>> sanatate!
dar nu e cam crud sa te dezvirginezi masturbandute adik cred ca dak e o fata iti mai ameleoreaza durerea>>>> sanatate!
dragutule, aici conteaza mult si partenera ta.varsta ei si experienta ei. daca tu nu folosesti prez. ea poate ramane ins. va recomand pastila postinor (de a 2 zi) nu e de recomandat antic. de la varste fragede...daca si ea e virgina ar fi bine sa folositi prezervativul si knd incepi sa vezi cum merge treaba dupa mai multe experiente poti incepe fara el...succes ! dar cum ai postat astea de ceva timp.cred ca acum sti despre ce e vorba nu?aaa si...normal ca doare putin dar o sa iti place, e o durere suportabila si incitanta chiar..
Baieti folositi prezervativul. Pilula de a doua zi e o bomba hormonala, de aceea se poate lua numai cu prescriptie, si dauneaza sanatatii daca vine folosita fara descernamant. Prezervativul in schimb va protejeaza de sarcini nedorite si de boli cu transmitere sexuala. Ma mir ca nu va preocpa si acestea vazand cati bolnavi de sida nedeeclareti exista.
si inafara de sida stiti macar cate boli foarte grave se pot transmite prin contacte naprotejate. cati dintre voi a facut un test hiv, sau pt. depistarea hepatitei... ca pe urma si aceasta e de mai multe felufi, si cateva dintre ele sunt chiar mortale. mai ginditi-va si da-ti-mi de stire
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 3Sunt nesigura si putin ingrijorata...
- 2am nevoie de parerea cuiva sa ma pot linisti: sunt insarcinata?
- 8Sunt pregatit pentru inceperea vietii sexuale?
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 4in fiecare luna imi vine cu intarziere (2-3 zile)...
- 6Despre prietena mea virgina :)
- 7oare sunt gravida?
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 4Dupa dezvirginare
- 8'prima data'!
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 4Prima data.. problema erectie
- 1sex neprotejat pentru prima data in a 28-a zi, chiar daca menstruatia nu aparuse..
- 2Deflorare incompleta
- 3despre spermatozoizi si virginitate ori sarcină
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: