Extractie masea monte cu abces
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3Infectie la nivelul locului de unde a fost extrasa o masea
- 5dupa o extractie dentara, am facut febra si ma doare capul
- 5Dinte extras
- 2abces dentar
- 0Abces la masea
- 3extragerea dintilor poate genera deplasarea maxilarului sau mandibulei?
- 3extractie masea granulom
- 1Infectie molar 2.5
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 2Locul umflat dupa extractie
- 1infectie dupa extractie
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 7Abces masea.
- 2Fistula instabila
- 1Infecție nedureroasa
- 0Probleme postextractionale ale unui rest radicular ce comunica cu sinusul!
- 2Extractie molar de minte
- 1Puroi la masea
- 4Rest radicular
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: