Extractie masea monte cu abces
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia molarului de minte
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 3Mi se inampla ceva grav, ati mai auzit...
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 3Loc umflat dupa extractie. Este infectie?
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 22 extractii deodata: masea de minte + premolar
- 6dintele dinaintea locului extractiei ma incomodeaza cumplit de cand a ramas fara maseaua de dupa
- 4Abces dentar!
- 6Cam in cat timp ar trebui sa se inchida definitiv sinusul?
- 1abces dentar la copil de 3 ani...
- 3Gaura in gingie dupa extractie
- 3Extractie premolari, pareri
- 1Puroi masea
- 3Extracție Masea
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 2Dupa exctractia dentara
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 1Extractie canin cu probleme postextragere, la dinte invecinat
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: