Extractie masea monte cu abces
![Stefan daniel](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
Acum 2 saptamani mi am extras o masea de minte cu abces, bineinteles abcesul asta il am de caterva luni desi cateodata disparea in final am extraso am urmat tratamentul medicului de amoxiciclina si ibuprofen, Acuma am 2 saptamani se paré ca se vindeca dar abcesul parca tot acolo e nu ma doare numai cand il apas cu mana intrebarea mea este, poate sa fie ceva grav? Cand mi-a extras maseaua nu ma durut deloc si nici mai tarziu.Nu stiu de ce mi-e frica sa nu fie ceva mai grav
Va multumesc
1 comentarii
![Dr. Radu Ursa](/arata_img.php?img=cont_227634.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună ziua!
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
Este normal să persiste un proces inflamator după extracția molarilor de minte. Mențineți o igienă orală cât mai riguroasă și nu ezitați să solicitați un consult medicului stomatolog dacă senzațiile neplăcute se prelungesc în timp.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 3dupa extractia unei masele ce avea infectie la radacina
- 4Abces dentar!
- 2Masea cu infectie extrasa
- 0Extractie masea de minte
- 0Abces la masea
- 1Se poate face ceva cu dintele acesta?
- 1Extracţie molar, apoi zona cusută
- 5Intrebare extractie
- 4Abces dentar
- 6Extractie molari de minte
- 3Extracție măsea de minte
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 1Exctractie dentara
- 1Antibiotic după extracție
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Extractia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: