Nerv scos, senzatie de durere
buna!..in urma cu 2 zile am fost la stomatolog, mi-a curatat o carie de pe incisivul central, a scos nervul si mi-a pus un pansament pana la urmatoarea interventie.simt o oarecare durere nu este puternica dar ma jeneaza.intrebarea mea este daca este normal sa simt aceasta senzatie nervul fiind scos?
4 comentarii
da, chiar daca nervul a fost scos, un usor discomfort este normal cateva zile dupa interventie. de asemenea este normal sa apara uneori durere si dupa inchiderea definitiva a canalului prin obturatia de canal ( care se va face la dvs in sedinta urmatoare), durere care poate sa dureze pana la maxim 10 zile. nu va ingrijorati... puteti lua calmante/ antiinflamatoare gen nurofen, ketonal etc.
Sau daca totusi va nelinisteste acest aspect, faceti o radiografie, casa fiti sigura ca a fost tratat corect..
buna ziua.am o problema...mi-am scos nervi de la 2 dinti(lopatari) acum 1 luna de zile si tot ma dor dintii...mi-a facut spalaturi, drenaj, mi-a schimbat pansamentul de mai multe ori, am luat antibiotic, mi-a bagat calciu pe canale...dar degeaba.nu pot musca, knd ma lovesc usor in ei ma dor.dentistul mi-a spus ca e posibil sa am o sensibilitate, dar chiar asa sa nu-mi treaca...ar trebui sa mi plombez dintii pentru ca a curatat caria, scos nervii dar tot ma dor la atingere;mai nou si knd ma spal pe dinti.ce e de facut, ati trecut prin ceva asemanator voi sau cnva apropiat?daca da spuneti-mi ce pot face.va multumesc, o zi buna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dinte fara nerv...dar cu probleme
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 20Durere insuportabila
- 3Carie dentara - coroana solutie?
- 3doare scoaterea unui nerv la o masea?
- 3durere de dinti dupa drenaj dentar
- 2Halena din cauza unor carii?
- 1Dinte cariat
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 3dureri de masea, tample si ureche
- 1infectie la masea?
- 3Durere de masea insuportabila !
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 1Durere la o masea cu pivot de sticla
- 0Durere masesa
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar