E normal sa doara pe canal dupa ce s-a scos nervul?

05-04-2012
Violeta31
Nu este medic/terapeut
Violeta31
Buna ziua,

E normal sa doara pe canal dupa ce s-a scos nervul si s-a pus medicament de 2 ori?Care ar fi putea fi cauza?

Multumesc,
3 comentarii
0
05-04-2012, ora 20:32
Violeta31
Nu este medic/terapeut
Violeta31
Revin cu o poveste mai pe larg la ceea ce traiesc in momentul de fata.Dupa foarte multi ani de frica durerii si de stomatolog :((((((((((((((((( am ajuns saptamana trecuta intr-un astfel de cabinet.De cum intru transpir instant :(((((((( si ma gandesc cat va costa (stim cu totii ca este destul de costisitor) dar din pacate nu mi-am pus intrebarea in trecut ca s-ar putea sa ajung prea tarziu in ideea in care stomatologul in urma citirii radiografiilor imi spune nu poate sa-mi faca nimic pentru ca spatiul dintre partea de sus si cea de jos a devenit practic inexistent (mentionez ca in trecut am mai extras ceva masese ) si in prezent sunt majoritatea cariate mai putin dintii din fata jos si sus.Bineinteles data peste cap de raspunsul medicului m-am hotarat sa merg la alt cabinet care mi-a confirmat parerea celuilalt medic doar pentru partea dreapta, pe partea stanga ar putea sa-mi faca lucrare.La o a treia parere nu am mai fost, sper ca nu am gresit, si m-am oprit bineinteles la cea de-a doua parere.Rapunsul final este ca poate sa lucreze pe stanga sus si jos unde trebuie pun 8 si pe dreapta doar sus.In partea dreapta jos ma durea ultima masea care ajunsese la gingie, am rugat-o sa nu o scoata daca radacina este buna, ma gandesc ca poate dupa lucrarea pe partea stanga si dreapta sus la un anumit timp poate voi putea face lucrare si jos.Voi ce ziceti?
Frica durerii exista si acum si ceea ce nu inteleg de ce dupa ce scoate un nerv (la ce a mai ramas din masele) si dupa tratament pe canal tot doare cand introduce dracia aia de ac sa curete?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
o seara buna tuturor,
0
16-08-2012, ora 19:14
alexdenis
Nu este medic/terapeut
alexdenis
Am si eu nevoie de un sfat: am doi dinti pus cu surub si la care fac infectie de acum 3 ani cand i-am pus...doctorita care mi-a pus mi-a recomandat antibiotic si ca imi trece dupa ce se invata organismul cu ei...am fost acum la alt medic si mi-a spus ca trebuie scosi dar numai cu operatie...intrebarea este : se poate si fara operatie (ca si asa mi-e frica de stomatolog de mor)?
0
17-08-2012, ora 21:11
mihaela.mimi
Nu este medic/terapeut
mihaela.mimi
Am si eu o nelamurire. Ieri mi-a terminat de plombat o masea siastazi a inceput sa ma doara dar usor este o durere suportabila. Este normal? Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Extirparea nervului și obturația de canal
  •