usturime in gat...dureri urechi..usturime limba
buna ziua. sa in cep cu inceputul...fumator- acum aprox 2 luni pe terenul de fotbal am suferit un accident la cap care a dus la pierdere de memorie aprox 15 min.RMN totul in regula.Dupa aproximativ 3 zile de la lovitura m-am trezit dimineata cu partea stanga a capului amortita, dureri insuportabile a le urechilor, mai ales in stanga, usturime a limbii in partea de jos.mentionez ca in a acest tot timp am avut o usturime in gat.care era suprtabila.RENUNTAT TIGARI TOTAL. consult orl.prescriptii:
- clabax 500
-otirelax
-vitamine
-strepsils
aprox 10 zile tratament..efect foarte mic sau chear de loc...schimbat antibiotic cu AUGUMENTIN...5 zile.semne bunicele.durere mai mici la urechi...disparut usturime...
apoi a reaparut usturimea si am niste senzatii de regurgitare (rigai) si cateodata ma ustura jos.
mentionez ca am pofta de manacare si nu ma doare stomacul sau ceva pe acolo.
tratament CEFORTE injectabil in vena.semne mici de ameliorare. usturime gat persista, si cand nu ma ustura am impresia ca e ars, usturime vaf limba si spre urechi.DIMINEATA MA TREZESC BINE FARA SA AM VRE-O DURERE.
Ce sa mai fac ca oprice as face nu au parca nici un efect..
- clabax 500
-otirelax
-vitamine
-strepsils
aprox 10 zile tratament..efect foarte mic sau chear de loc...schimbat antibiotic cu AUGUMENTIN...5 zile.semne bunicele.durere mai mici la urechi...disparut usturime...
apoi a reaparut usturimea si am niste senzatii de regurgitare (rigai) si cateodata ma ustura jos.
mentionez ca am pofta de manacare si nu ma doare stomacul sau ceva pe acolo.
tratament CEFORTE injectabil in vena.semne mici de ameliorare. usturime gat persista, si cand nu ma ustura am impresia ca e ars, usturime vaf limba si spre urechi.DIMINEATA MA TREZESC BINE FARA SA AM VRE-O DURERE.
Ce sa mai fac ca oprice as face nu au parca nici un efect..
5 comentarii
usturimea// vorbeste de op aciditate gastrica
nu e neaparat nevoie sa doara stomacul, , si NU se trateaza cu antibiotice.. care fac si mai rau mucoasei gastrice
nu e neaparat nevoie sa doara stomacul, , si NU se trateaza cu antibiotice.. care fac si mai rau mucoasei gastrice
usturime gat, usturime limba la varf, simptome urechi spre disparatie.
prin urmare ce imi recomadati?muntumesc anticipat...
prin urmare ce imi recomadati?muntumesc anticipat...
1. sa faci consult la gastrologie
2 sa schimbi radical regimul alimentar
3 sa citesti pe forum cum se fac tratamentele locale.. inhalatii, aerosoli, gargara, aromoterapie..s.a
2 sa schimbi radical regimul alimentar
3 sa citesti pe forum cum se fac tratamentele locale.. inhalatii, aerosoli, gargara, aromoterapie..s.a
Salut paul spune_mi ce ai rezolvat cu simptomele pe care le ai si ce tratament sau ce regim ai tinunt !!! sau ce diagnostic ai gasit !!!
Astept un semn din partea ta ms frumos
Salut paul spune_mi ce ai rezolvat cu simptomele pe care le ai si ce tratament sau ce regim ai tinunt !!! sau ce diagnostic ai gasit !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tremuratul mainilor dimineata daca beau cafea si fumez pe stomacul gol
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 5Erectie slaba si fumatul
- 168despre flegma
- 6rinita cronica hipertrofica si alergica
- 12carnita glanda salivara.poate paranoia
- 4Fumatul - viciul asta il am si eu ca multii altii de altfel si nu pot renunta la el
- 32Experienta mea cu tigara electronica E-Cigarete
- 9labila psihic?
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 8Fac des puroi in gat, mai precis o data la 2-3 luni
- 4Partea dreapta amortita
- 8de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume
- 0Fumat peste hepatita A
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1vreau sa ma las de fumat
- 1oare din cauza stresului sau din cauza tigarilor??motiv d ingrijorare...
- 9Cum sa scap de fumat?
- 2Intrebare: m-am apucat de fumat, stare generala de rau, ameteala, greata si tremurat
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: