Stari de greata, fara voma.. de cand mi-e rau am mai renuntat la tigari
Buna seara, de vreo doua saptamani am o problema, aproape zilnica. Dupa ce servesc masa, la vreo jumatate de ora sau mai mult, imi vin niste stari de greata, cu un gust amar in gura. Nu vomit pentru ca nu mi-e asa de rau dar gustul ala amar devine insuportabil uneori si o grefa de obicei ma linisteste restul zilei. Nu am fost la doctor dar deja incepe sa ma ingrijoreze problema asta. O fi din cauza tigarilor, nu stiu, ca am mai renuntat la ele de cand a inceput sa imi fie rau. Cateodata ma mai doare si stomacul, atunci cand mi-e rau.
Apendicita am scos-o dar parca simt ceva tare in zona aia.
Apendicita am scos-o dar parca simt ceva tare in zona aia.
4 comentarii
Fa-ti o ecografie abdomen superior, poate ai probleme cu colecistul si de asta ai starile descrise. Si, eventual, din sange, analiza pentru depistare helicobacter pylori. Bineinteles, un gastroenterolog iti poate spune cel mai exact ce e de facut, in urma unui consult direct.
Ia colebil sau digenzym in timpul, sau imediat dupa ce mananci, poate iti amelioreaza senzatiile.
Sanatate!
Ia colebil sau digenzym in timpul, sau imediat dupa ce mananci, poate iti amelioreaza senzatiile.
Sanatate!
Aa si starile de greata s-au declansat dupa ce am mancat ceva ce nu a fost bun, daca ajuta cu ceva.
Daca si intestinal simti ca nu e in regula, sigur, poti face si coprocultura, coproparazitologic, sa nu te fi infestat cu vreun parazit.
De cateva zile sunt mai bine, nu am mai fumat si se pare ca s-a vazut diferenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 6imi este f greata imi vine sa vomit in orice interval al zilei... sunt insarcinata?
- 5yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
- 4Renunta la fumat
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 5nas infundat, fumat...
- 5greata si varsaturi de la antibiotice
- 11tigara...
- 4stari de voma si greata
- 4Sotul meu are greturi serioase dupa fiecare masa...
- 1Pot sa fumez?
- 3Sunt fumatoare si am o durere in gat care ma ingrijoreaza de ceva vreme
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 2de vreo 4-5 ani, cam o data la 6 luni, aveam niste stari puternice de greata si durere acuta in capu
- 1Stari de greata, varsaturi, ameteli
- 1Greata si slabiciune musculara
- 1Greață, scaun dereglat, gaze
Mai multe informații despre: Renuntarea la fumat Fumatul Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Varsaturile (emeza, voma)
- Sevrajul nicotinic
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Greața
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: