vreau sa ma las de fumat
Am citit aici pe forum si am constatat ca sint multe persoane care vor sa renunte la acest viciu.Si eu sint fumatoare, am 57 de ani si ar fi timpul sa renunt pina nu intervin alte complicatii medicale, vreau sa nu fie prea tirziu cind iau aceasta hotarire.ar bine daca as dori o persoana care vrea sa incerce odata cu mine, sa stabilim o zi cind sa incepem,. De miine vreau sa reduc numarul tigarilor, vreau sa fumez doar 6 tigari, poimiine 5, pe urma 4 si tot asa pina nu mai fumam de loc.Putem comunica zilnic sa ne incurajam, sa ne sustinem.vrea cineva sa incercam impreuna?
1 comentarii
Buna ziua,
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme fumat
- 7bronsiectazii, emfizem pulmonar bulos bilateral
- 3Cauterizare, sangerare, menstruatie, sarcina, fumat, HPV
- 10ce sa cred?
- 18Sevraj de nicotina?
- 6fumatul dupa extractie
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 3tuse tabacica?.
- 5lasatul de tigari ingrasa?
- 4Raceala, tuse seaca, fumat...
- 5durere in ceafa, ameteli, durere umar si toata mana dreapta + fumatoare
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 12ma autodistrug ajutati-ma. imi este gandul numai la ea si ca intr-o zi vom fi din nou impreuna
- 18Nasul si gatul
- 1Anxietate cancer gat
- 2Fumatul detali
- 0Renuntare la fumat, senzatie de rau
Mai multe informații despre: Renuntarea la fumat Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: