vreau sa ma las de fumat
Am citit aici pe forum si am constatat ca sint multe persoane care vor sa renunte la acest viciu.Si eu sint fumatoare, am 57 de ani si ar fi timpul sa renunt pina nu intervin alte complicatii medicale, vreau sa nu fie prea tirziu cind iau aceasta hotarire.ar bine daca as dori o persoana care vrea sa incerce odata cu mine, sa stabilim o zi cind sa incepem,. De miine vreau sa reduc numarul tigarilor, vreau sa fumez doar 6 tigari, poimiine 5, pe urma 4 si tot asa pina nu mai fumam de loc.Putem comunica zilnic sa ne incurajam, sa ne sustinem.vrea cineva sa incercam impreuna?
1 comentarii
Buna ziua,
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Ati redus numarul de tigari? Ati reusit sa incepeti sa va lasati de fumat? Aveti in preajma multi fumatori? Daca da, va sustine cineva in demersul dvs de a renunta la fumat?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17lasat de fumat=dureri de dinti si gingii?
- 3gingia din jurul dintilor de sus a inceput sa se innegreasca, o fi de la fumat?
- 2vreau sa stiu cat de grav am ajuns daca fumez de 2 luni
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 5Renunţarea la vicii - de la vis la punere în aplicare
- 2Dureri cand respir, raguseala mereu (sunt fumatoare)
- 2fumatul dupa ablatie
- 4dureri picioare (gambe)
- 4Partea dreapta amortita
- 4Renuntarea la fumat... Nevoie de raspuns!
- 11cancer sau nu?
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 6Posibil o gastrita?
- 9am atac de panica?
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 7fumatoare de 12 ani (5 tigari/zi), ma confrunt zilnic cu dureri de stern
- 1alcool si tutun
- 9Cum sa scap de fumat?
- 0Renuntare la fumat, senzatie de rau
Mai multe informații despre: Renuntarea la fumat Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: