Durere partea dreapta spate.. cand respir
Ma numesc Cristi am 22 de ani, de vro cateva luni am o durere in partea dreapta spate cand respir.. si vad ca numai dispare..imi este frica sa nu am ceva la plamani.. pentru ca sunt fumator.. miar prinde bine un raspuns sa stiu cu ce ma confrunt. Multumesc !
3 comentarii
nu trebuie sa intri in panica si sa disperi. poate fi si ceva la plamani desi se zica ca "plamanii nu dor". as fi zis ca poate fi o durere din cauza curentului dar daca zici ca o ai de cateva luni.. sunt multe boli care cauzeaza durere in spate. si doar durere in spate ai, nimic altceva? sfatul meu e sa mergi la un control si sa nu mai stai
Da doar in partea dreapta din spate cand respir.. si am observat ca durerea vine doar cand stau jos..
daca ar fi ceva grav cu plamanii banuiesc ca te-ar deranja si la respiratie. nu ai putea sa respiri bine, ai avea senzatia aia de sufocare.. sunt multe care au ca simptom durerea in spate. durere in spate resimt si cei ce au probleme cardiace. nu stiu de ce doare doar cand stai jos. consulta un medic.mergi la un cabinet.el va sti mai bine dupa un consult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 6Nu am fumat niciodata, dar...
- 4Diaree foarte deasa... uneori cand mai fumez
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 2ulcer duodenal, dureri si arsuri gastrice + fumator
- 2Ameteli cumplite
- 7Sinus deschis?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 3Fumatul cauzeaza impotenta
- 3de vreo luna ceva ma chinuie o durere...mai mult o balonare in partea dreapta sub coaste
- 1Probleme la nivelul gatului
- 0dureri in partea dreapta
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
- 10Boala psihica si tigarile
- 3Portelanul si fumatul-mit sau realitate
- 1Durere mare partea dreapta sold.
- 6Durere abdominala in partea dreapta langa buric
- 2Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
Mai multe informații despre: Fumatul durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: