fumatul dupa extractie
Buna ziua.Mi-am facut azi o extractie si vroiam sa stiu la cat timp dupa extractie pot fuma...si care ar putea fi efectele fumatului dupa o extractie
6 comentarii
La cateva ore(3-4).Ce se poate intampla?Sa sangereze locul mai mult.
.hmmmmmm...la 24 de ore...sangerarea mai mult timp nu are de ce sa apara, in schimb apare o intarziere a reparatiei tesuturilor si o calitate mai slaba din punct de vedere structural.
Bună ziua, mi.am scos acum 2 zile o măsea, iar aseară am observat ca mi s.a rupt un fir din gingia cusuta, îmi puteți spune de la ce ar putea fi? Nu am făcut altceva decât sa ma spăl ușor pe dinti, iar în acea zona doar ce am atins din greșeală. Acum stau cu teama sa nu fac vrei infectie sau ceva deoarece simt o ușoară presiune pe acel loc. În definitiv vreau doar sa știu dacă este normal ca firele sa se rupă/desprindă de pe rana la 2 zile după intervenție
Buna ziua, firele se pot desprinde mai repede decat ceva 7-10 zile cand probabil ati fost chemat la control, motivele pot fi diverse: tractiunea obrazului, friabilitatea mucoasei, calitatea firului, tipul suturii. Puteti merge la medic sa scoata firul despins mai devreme, asta daca nu a cazut el singur.
Firul nu a căzut singur, încă este prins pentru ca am rugat soțul sa se uite și a zis ca este cumva împletit cu celalalt. Dar tot îmi este teama de o posibila infecție postoperatorie. Și imi mai este teama ca nu cumva sa îl fi rupt eu aseară în timp ce ma spălam pe dinți
Pe data de 14.03 am programare pentru a le scoate, dar problema este ca a început sa ma deranjeze și încet încet sa ma și doară. Am avut rădăcinile crescute în sinus, cu infecție în jurul lor, încovoiate și sudate de os.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme fumat
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 18vreau sa ma las de fumat dar nu stiu cum
- 5Probleme cu tensiunea (cred)
- 9Caut tigari mecanice smoz
- 3extractie masea
- 5Tinnitus dupa extractie molari
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 14Clubul 'Azi Renunt'
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 3Obosesc repede
- 2Radiografie