de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume

26-07-2012
qwerty12
Nu este medic/terapeut
qwerty12
de vreo 4-5 zile ma simt ametit, ma simt pe alta lume..parca totul e un vis, parca nu as fi nici la mine in casa.. In masina cand conduc simt ca sunt intr-un joc video.. toate astea dupa ce acum 5 zile am fost la o zi de nastere si am baut destul de mult(beat cu alte cuvinte) iar sambata seara am fumat in jur de 30 tigari dupa o pauza de cateva luni bune(Atunci am inceput parca sa ametesc si sa ma simt asa..dar de atunci sa fiu inca tot asa ?)... de mancat nu pot spune ca am mancat foarte mult (chiar foarte putin ) in zilele astea..dorm insa foarte mult..ma simt tot obosit.. ce sa fie ? imi trece? sa iau ceva?

mentionez ca acum parca nu ma mai simt asa 'ametit."..si exact simptomele astea le aveam dupa ce fumam(tigari normale bineinteles) dar efectul disparea imediat..acum tine de cateva zile bune..
8 comentarii
0
26-07-2012, ora 19:47
qwerty12
Nu este medic/terapeut
qwerty12
sau poate fi de la calciu, magneziu ceva ? mentionez ca dupa ce mananc ma simt mult mai bine.
0
26-07-2012, ora 20:30
n11cu
Nu este medic/terapeut
n11cu
Este foarte posibil sa fi anemic, sa ai o anemie nutritionala daca ai zis ca dupa ce mananci te simti mai bine. Iti recomand sa iei ceva calciu, magneziu, fier sau mai bine sa iei un preparat de multivitamine cum este "9 vita".

Bafta si sper sa te simti mai bine
0
27-07-2012, ora 08:27
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna dimineata,
mananca putin SI des..
probabil ca esti hipoglicemic..(glicemia SUB limita minima)...
si
inca ceva: bea multa APA, lichide...iti vor face bine.
in rest-ok, daca, nu vei mai fuma..
cele bune,
0
19-04-2013, ora 13:04
qwerty12
Nu este medic/terapeut
qwerty12
Revin cu aceeasi problema. Totul s-a intamplat acum 7 zile la o petrecere. Am baut foarte mult, am ametit etc. A doua zi cum m-am trezit, m-am trezit cu aceasta ameteala si stare de plutire. Cum am mai spus mi se pare ca sunt pe alta lume, ca nu ma intereseaza nimic ce se intampla in jurul meu, ca nu stiu ce sa vorbesc cu oamenii (exact starea aia care o ai cand incepi sa ametesti de al bautura) etc... De la ce sa fie si ce as putea sa fac? Daca inainte m-am speriat nestiind de la ce ar putea fi, acum fac o legatura intre betie si aceasta stare. Ma gandesc ca daca fix a doua zi cand m-am trezit dupa betie mi-au aparut simptomele sigur e ceva legatura.

PS: E a treia oara cand patesc asta. Pana acum mi-a trecut cam dupa vreo 10 zile..Acum ma gandesc sa iau si ceva complex de vitamine si minerale cum ar fi Centrum..
0
19-04-2013, ora 13:37
Zaida
Nu este medic/terapeut
Zaida
zici ca "am fumat in jur de 30 tigari dupa o pauza de cateva luni bune" - cauta si vezi intocxicatia cu nicotina ce simptome are
si eu sugerez analize de sange in primul rand (nu lua calciu, magneziu aiurea dupa parerea mea) fa-ti intai un set de analize de sange si apoi vezi ce si cum, alimentatie sanatoasa si apa muta pt hidratare.
0
19-04-2013, ora 13:50
qwerty12
Nu este medic/terapeut
qwerty12
asta cu tigarile a fost anul trecut...acum am aceleasi simptome dupa ce am am baut foarte mult la o petrecere(vezi postul de mai sus)

ps: am cautat despre intoxicatia cu alcool si am gasit: ' Blackout-urile (amnezie de scurta durata) - reprezinta perioade de intoxicare in cursul carora pacientul manifesta amnezie anterograda completa (nu-si aminteste ce face) si pare sa fie in stare de veghe si alert.
Ocazional poate sa dureze zile, in cursul carora persoana respectiva efectueaza sarcini complexe (ex. calatorii la distante mari) fara nici o remomorare ulterioara.'

Sa fie cazul meu un caz de acela ocazional care sa dureze zile(deja 7) ? daca da, ce as putea face sa-mi revin?
0
19-04-2013, ora 14:31
qwerty12
Nu este medic/terapeut
qwerty12
Dupa alte cautari am observat ca nu sunt singurul care are aceste simptome dupa un consum exagerat de alcool. Intrebarea mea este ce ar trebui sa fac / sa iau pentru a-mi reveni cat mai repede?
0
11-06-2013, ora 15:58
cataling
Nu este medic/terapeut
cataling
Ti-a trecut?Cum ai rezolvat-o, ca am si eu aceleasi simptome?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dependenta de nicotina
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • De ce alcoolul este atat de adictiv?
  • Efectele consumului de alcool asupra performanțelor sexuale la barbați
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  •