durere fata spate
Am 36 ani, fumez cam 1 pachet de tigari pe zi, am avut o indigestie si de atunci ma doare in cosul pieptului, durerea ducandu-se pana in spate.inainte de indigestie, am mai avut dureri in spate, mai exact unde se incheie sutienul, dar nu continue.acum de 4 zile nu ma lasa durerea.RESPIR SI MAI GREU CA DE OBICEI, IAR IN COSUL PIEPTULUI PARCA AM TOT TIMPUL AER PE CARE NU-L POT DA AFARA
2 comentarii
Ar fi bine sa mergeti la Urgente Boli Interne; ar fi necesare initial, un examen clinic general, o radiografie pulmonara, TA, un ECG, ecografia abdomenului superior, ( ficat, colecist, pancreas)pentru orientarea diagnosticului, ulterior, medicul examinator va poate recomanda si alte investigatii : CK, CK-MB, TGO, alfa amilaza, lipaza serica, ecografie cardiaca, endoscopie gastrica, explorari functionale pulmonare, analiza gazelor sangvine; numai bine
am o apasare in spate si in piept lasandu-se cu intepaturi la inima.am si transpiraii.respir greu.nu fumez.nu beau alcool.poate sa fie o raceala la plamani?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10TBC si fumatul
- 4rigevidon si fumatul
- 3la radiografia pulmonara se vede daca fumez?
- 59Vreau sa ma las de fumat.
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 6Nu am fumat niciodata, dar...
- 6Tigarile electronice - informatii: tipuri, modalitati de utilizare, accesorii
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 3infectia de la masea are vreo legatura cu cea din gat?
- 423 de ani, 10 ani fumator, 1 pachet pe zi
- 1Fumatorii prezintă un risc crescut de a dezvolta demenţă
- 8Stare de oboseala
- 4Partea dreapta amortita
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi
- 1fumul de tigare tbc
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 4Mi-am distrus parul cu fumul de tigara
- 3Diagnostic tumoare
- 2Pareri, fara insulte va rog frumos.
Mai multe informații despre: Fumatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: