rigevidon si fumatul
este o problema daca am 34 ani, sunt fumatoare si folosesc "rigevidon"?Am ovarul stang scos si trompele legate dupa a doua cezariana in 98.De aproape un an folosesc rigevidon si ma simt bine:nu mai am dureri mari si hemoragie puternoica in timpul menstrei.Cat timp pot folosi rigevidon?
4 comentarii
cel mai bine mergi la ginecolog, fa-ti un consult si-ti va recomanda el. mie una rigevidon-ul nu mi-a facut deloc bine.
multa sanatate!
multa sanatate!
Si eu am folosit rigevidon, si m-am trezit cu fibrom uterin pe care pastlele astea doar l-au ajutat sa creasca. Mentionez ca nu am simtit nici un fel de durere pana am facut controlul la ginecolog si un ecograf, am 23 de ani, nu am copii si nici avorturi facute.
am folosit si eu rigevidon aproape un an, sunt fumatoare si eu si, m-am trezit cu o mastoza chistica la ambii sani. medicul a spus ca rigevidonul a ' ajutat tare mult' la problema mea.
buna !! folosesc si eu rigevidon si va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare : trebuia sa iau ultima pastila alba, mi-a cazut din mana din greseala si am inceput sa iau pastila rosie desi trebuia sa le incep de maine pastilele rosii!! are ceva ? astept raspuns. va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hipertensiune + probleme oculare + dureri de cap - ce sa fac?
- 13Nu ma simt bine
- 24anxietate si dependenta de fumat
- 6ochi rosi, inflamati, care lacrimeaza. Fumul e de vina?
- 5yasmin si fumatul.. cat e de periculos?
- 3erectie slaba, fumatul (1 pachet pe zi)
- 9Caut tigari mecanice smoz
- 6Dureri la inima! valva care nu isi face treaba corespunzator
- 1Pot sa fumez?
- 6As dori sa folosesc anticonceptionalele Marvelon.. ce ma sfatuiti?
- 12vreau sa ma ingras, macar 10 kg
- 9am atac de panica?
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 6rezultat investigatie ecografica: ovar polichistic (fata 9 ani)
- 2tumori benigne si cancer
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 3Durere partea dreapta spate.. cand respir
- 1Probleme la nivelul gatului
- 2Implant fumator
- 0Legarea trompelor
Mai multe informații despre: Fumatul legarea trompelor uterine extirparea ovarului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: