tratament corect !? | Forumul Medical ROmedic

tratament corect !?

02-04-2009
clauss06
Nu este medic/terapeut
clauss06
Buna ziua,
Dupa mai multe investigatii pe care le-am facut, am descoperit o infectie urinara cu e-coli, o alta cu helycobacter si la ORL in urma consultului mi s-a pus un diagnostic de faringoamgdaliata ab. Intrebarea mea este daca pot lua trantamentul pt infectia urinara (fiobilin, milicim 40mg, urovaxom - toate pt 10 zile) concomintent cu tratamentul pt faringoamigdalita (klabax 500 mg, flamexim, bioparox, tantum verde), adica sa nu interactioneze intre ele. Deasemenea mai inchit cate o bulina de omez dimineata.
Multumesc !
3 comentarii
0
03-04-2009, ora 07:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pentru infectia urinara nu ai decat Uro-Vaxom .Eu zic sa mergi cu toata medicatia la medicul de familie, iti poate da un antibiotic cu efect si pe infectia urinara si pe infectia respiratorie, pentru a eficientiza terapia si a reduce din pastile.Klabax si fiobilin sunt pentru gastrita cu Helicobacter.Numai bine!
0
03-04-2009, ora 09:10
clauss06
Nu este medic/terapeut
clauss06
rectific reteta pt infectia urinara :
- nolicin 400 mg
- uro-vaxom
cea pt infectia respiratorie este neschimbata.
Am fost si la medicul de familie pt a le lua compensate, dar mi-a recomandat sa le iau pe toate fara a avea vreun efect negativ asupra mea.
La ultimul set de analize nu a mai iesit helicobacterul nici in sange, nici in materiile fecale. Am mentionat despre el, pt ca din cate am inteles nu dispare asa repede. Deci acum am de tratat o infectie urinara si o faringiamigdalita.
Dupa parerea d-voastra e ok sa iau toate medicamentele acestea, mai ales cele 2 antibiotice :
- omez 40 mg
- NOLICIN 1/12 ore
- KLABAX 1/12 ore ( la un interval de o ora de nolicin )
- fiobilin 3/zi
- urovaxom 1 dimineata
- flamexim 1/zi
- bioparox 4 x 4puf / zi
???
Multumesc !
0
03-04-2009, ora 18:21
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Aceste antibiotice fac parte din grupe diferite, le poti lua asa cum a spus medicul tau.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.