tratament corect !?
Buna ziua,
Dupa mai multe investigatii pe care le-am facut, am descoperit o infectie urinara cu e-coli, o alta cu helycobacter si la ORL in urma consultului mi s-a pus un diagnostic de faringoamgdaliata ab. Intrebarea mea este daca pot lua trantamentul pt infectia urinara (fiobilin, milicim 40mg, urovaxom - toate pt 10 zile) concomintent cu tratamentul pt faringoamigdalita (klabax 500 mg, flamexim, bioparox, tantum verde), adica sa nu interactioneze intre ele. Deasemenea mai inchit cate o bulina de omez dimineata.
Multumesc !
Dupa mai multe investigatii pe care le-am facut, am descoperit o infectie urinara cu e-coli, o alta cu helycobacter si la ORL in urma consultului mi s-a pus un diagnostic de faringoamgdaliata ab. Intrebarea mea este daca pot lua trantamentul pt infectia urinara (fiobilin, milicim 40mg, urovaxom - toate pt 10 zile) concomintent cu tratamentul pt faringoamigdalita (klabax 500 mg, flamexim, bioparox, tantum verde), adica sa nu interactioneze intre ele. Deasemenea mai inchit cate o bulina de omez dimineata.
Multumesc !
3 comentarii
Pentru infectia urinara nu ai decat Uro-Vaxom .Eu zic sa mergi cu toata medicatia la medicul de familie, iti poate da un antibiotic cu efect si pe infectia urinara si pe infectia respiratorie, pentru a eficientiza terapia si a reduce din pastile.Klabax si fiobilin sunt pentru gastrita cu Helicobacter.Numai bine!
rectific reteta pt infectia urinara :
- nolicin 400 mg
- uro-vaxom
cea pt infectia respiratorie este neschimbata.
Am fost si la medicul de familie pt a le lua compensate, dar mi-a recomandat sa le iau pe toate fara a avea vreun efect negativ asupra mea.
La ultimul set de analize nu a mai iesit helicobacterul nici in sange, nici in materiile fecale. Am mentionat despre el, pt ca din cate am inteles nu dispare asa repede. Deci acum am de tratat o infectie urinara si o faringiamigdalita.
Dupa parerea d-voastra e ok sa iau toate medicamentele acestea, mai ales cele 2 antibiotice :
- omez 40 mg
- NOLICIN 1/12 ore
- KLABAX 1/12 ore ( la un interval de o ora de nolicin )
- fiobilin 3/zi
- urovaxom 1 dimineata
- flamexim 1/zi
- bioparox 4 x 4puf / zi
???
Multumesc !
- nolicin 400 mg
- uro-vaxom
cea pt infectia respiratorie este neschimbata.
Am fost si la medicul de familie pt a le lua compensate, dar mi-a recomandat sa le iau pe toate fara a avea vreun efect negativ asupra mea.
La ultimul set de analize nu a mai iesit helicobacterul nici in sange, nici in materiile fecale. Am mentionat despre el, pt ca din cate am inteles nu dispare asa repede. Deci acum am de tratat o infectie urinara si o faringiamigdalita.
Dupa parerea d-voastra e ok sa iau toate medicamentele acestea, mai ales cele 2 antibiotice :
- omez 40 mg
- NOLICIN 1/12 ore
- KLABAX 1/12 ore ( la un interval de o ora de nolicin )
- fiobilin 3/zi
- urovaxom 1 dimineata
- flamexim 1/zi
- bioparox 4 x 4puf / zi
???
Multumesc !
Aceste antibiotice fac parte din grupe diferite, le poti lua asa cum a spus medicul tau.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 5Prostatita cronica-acuta... De aprox 5 ani am infectii urinare cu E COLI repetate
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 5infectie urinara
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 3iubitoare de apa (piscina, mare) + sensibilitate mare
- 7Durere pelvina
- 3infectie urinara cu e coli si insarcinata in saptamana 12
- 4infectii urinale
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 3E.coli, candida
- 07 ani de Infectie urinara cu ecoli
- 0Uronat gold
- 1Tavanic pentru infectie urinara la barbat diabetic de 88 de ani
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: infectia urinara infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: