acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
Va rog mult a ma ajutati cu niste sfaturi.Am 19 ani si acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava pt care a tb sa iau tratament insa l-am orit prematur si l cateva zile am avut niste scurgeri abundente albe cu un miros ciudat.Mi s-a recomandat sa imi reiau tratamentul si la un interval de 6 ore s-au oprit secretiile.Secretiile s-au oprit definitiv numai k au aparut alte probleme si anume secretii galbene insotite d mancarimi (tb sa precizez k perioada era inaintea perioadei menstruale).Eu inaintea aparitiei acestor probleme am avut parte d contacte sexuale neprotejate unul dintre ele s-a petrecut chiar in perioada mensturuala.Ma ingrijoreza f mult aceste mancarimi care au fost insotite de 2 ori pana acum de usturimi nu f mari insa cu o culoare intensa a urinei.In trecut am mai avut usturimi urmate de urina galbena insa mama mi-a spus k e d l raceala(aceste simptome cioincideau cu perioada in care eram racita dar nu f grav )
Mi-as dori f mult sa stiu daca aceste simtome sunt datorate unei boli cu transmitere sexuala. Va multumesc mult pentru ajutor.
Mi-as dori f mult sa stiu daca aceste simtome sunt datorate unei boli cu transmitere sexuala. Va multumesc mult pentru ajutor.
2 comentarii
Obligatoriu trebuie sa iti faci un examen secretie vaginala la un laborator bun.Din descrierile tale rezulta ca ai o infectie din categoria celor cu transmitere sexuala.Dupa rezultat trebuie sa faci obligatoriu tratamentul pe calea orala si locala, dar ar fi bine sa consulti un medic.
Am omis sa precizez ca primele usturimi si mancarimi aparule veneau imediat dupa ce avem un contact sexual insa protejat si durau maxim 3 zile.Este posibil ca ele sa apara ca o iritatie de la prezervativ pt k erau din acelea aromate. Eu am mai fost acum jumatate d an l un control unde mi-au fost descoperit niste chisturi de dimensiuni mici care imi dadeau mari batai de cap in perioada menstruala. Legat de starea mea actuala nu am fost f clara cand am supus k dupa ce am avut secretiile acelea albe abundente aveam nacarimi si usturimi doar cand urinam insa acestea nu aveau o intensitate f ridicata, iar acum dupa trecerea perioadei menstruale acestea tind sa dispara. Imi cer scuze pt insistenta insa as dori sa-mi mai evaluati inca o data starea tinand cont de ultimele detalii precizate si poate de data aceasta raspunsul o sa fie unul diferit si poate imbucurator. Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgerea vaginala se trateaza cu ovule?
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 3infectia urinara
- 16ampicilina la bebelus
- 4am infectie urinara
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 7Durere pelvina
- 6Pot pastra sarcina?
- 1Infecție urinară cu E coli
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 0Vaginita acuta
- 0Sunt însărcinată?
- 2Ejaculare slaba dupa infectie urinara
- 0Eritrocite si leucocite urina
- 1Intrebare - scurgeri albe, foarte dense si sange, disconfort
- 2Infectie urinara de 9 luni
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
- 1Infectie urinara cu Klebsiela
Mai multe informații despre: infectia urinara scurgere albicioasa abundenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: