infectie urinara
Buna
In urma unor dureri la urinare si de rinichi am facut o urocultura si mi-a iesit -enterococ sensibil la ciprofloxacina, amoxicilina...
Medicul mi-a spus -telefonic-sa i-au ciprofloxacina si urisan.Problema e ca am uitat s o intreb gramajul iar la farmacie mi-au dat de 500 mg.Am luat o pastila in seara asta, totusi nu-i prea mult 500 mg /2 xzi?
In urma unor dureri la urinare si de rinichi am facut o urocultura si mi-a iesit -enterococ sensibil la ciprofloxacina, amoxicilina...
Medicul mi-a spus -telefonic-sa i-au ciprofloxacina si urisan.Problema e ca am uitat s o intreb gramajul iar la farmacie mi-au dat de 500 mg.Am luat o pastila in seara asta, totusi nu-i prea mult 500 mg /2 xzi?
8 comentarii
Nu e mult...se ia o pastila seara si una dimineata...
In urma uroculturii, mi-a iesit infectie cu enterococ. Medicul mi-a prescris unasyn una la 12 ore, dar am uitat sa-l intreb daca bacteria este molipsitoare pentru restul familiei prin folosirea aceleiasi toalete.Va rog, daca ma puteti ajuta cu un raspuns, multumesc!
Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati!! De aproximativ o luna am simtit o schimbare brusca a vezicii urinare, am inceput sa simt nevoia continuu de a urina desi urinez doar cateva picaturi insa senzatia persista. Nu am usturimi si dureri doar simt o senzatie de disconfort, am impresia ca ma strange ceva inauntru, ca un fel de iritatie. Acum aprox 3 saptamanii mi-am facut analizele de urocultura si a fost totul in regula nu inteleg de ce... Medicul meu de familie este in concediu nu am putut sa dau de el iar eu sunt plecata din tara momentan insa am posibilitatea sa primesc medicamentele necesare din Romania. Am vorbit cu o farmacista si mi-a recomandat DRIPTANE 5MG insa simptomele nu s.au ameliorat dupa 3, 4 zile. Va rog sa.mi spuneti ce medicamente sa iau sau ce sa fac sa imi treaca.Multumesc anticipat
Buna ziua sunt noua pe forum si as avea cateva intrebari daca s-ar putea sa imi raspundeti.
De cativa ani tot la 2-3 luni urinez foarte des si niste usturimi ingrozitoare nu stiu ce sa mai fac am fost la medic si mi-a facut de vreo 2 ori urocultura si mi-a iesit negativ mi-a dat anticonceptionale yasmin 3 luni si cand m-am lasat de ele iar ma ustura...mi-au dat si nolicin, uractiv, ciprinol..nu stiu ce sa mai fac...va rog sa ma ajutati.Va multumesc
De cativa ani tot la 2-3 luni urinez foarte des si niste usturimi ingrozitoare nu stiu ce sa mai fac am fost la medic si mi-a facut de vreo 2 ori urocultura si mi-a iesit negativ mi-a dat anticonceptionale yasmin 3 luni si cand m-am lasat de ele iar ma ustura...mi-au dat si nolicin, uractiv, ciprinol..nu stiu ce sa mai fac...va rog sa ma ajutati.Va multumesc
buna seara ! imi puteti spune daca persoanele care sufera de infectii sau o mica raceala si iau urinex, nu poate sa manace sarat ?
buna seara, de vreo saptamana cand urinez simt o usturime puternica cand urinez, dar si un fel de durere, parca se rupe ceva din mine, urinez foarte des, daca poate cineva sa ma ajute cu vreun sfat, ce as putea sa fac, si ce ar putea fi, sau sa fie si din cauza ca atunci cand fac dus in ultimul timp fac spalaturi inauntru cu jetul de la dus?inainte nu faceam, va rog sa-mi de-a cineva un raspuns, multumesc anticipat
buna ziua! am o fetita de 1 an si 2 luni, in urma uroculturii i sa pus diagnostic PROTEUS MIRABILIS! as vrea sa stiu daca este ceva grav! trebuie sa se repete urocultura? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 3Infectie urinara sau altceva?
- 16ampicilina la bebelus
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 1urinare de culoare rosiatica
- 7Durere pelvina
- 6Am facut de aproximativ 5 ori tratament pentru infectia urinara e.coli si nu a dat rezultat
- 1Infectie urinara
- 1Balonare, infectie urinara
- 1infectie urinara si e-coli
- 0infectie urinara recurenta ?
- 1infecti urinare cu e coli
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 0scurgere cu miros urat
- 3Secreţii vaginale
- 1infectie urinara?
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Infectie urinara cu Klebsiella pneumoniae
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
- 2Infectie urinara și simptome
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: