malformatie asociata cu pielonefrita cronica cu E coli
Am rinichiul stang ectopic, cel drept hipoplazic si o pielonefrita cronica cu E coli care a recidivat recent.ce semnifica prezenta nitratilor si a fosfatilor in urina si ce tratament imi recomandati? mentionez ca si ureea in sange are valori peste limita normala.
4 comentarii
As spune sa consulti periodic un medic nefrolog care o sa-ti recomande tratamentul in functie de situatia si parametri tai. Acesta te va urmarii si sfatui cel mai bine. Prezenta bacteriilor descompune ureea in nitritii. Asta defapt semnifica infectia urinara., dovedita dealtfel si bacteriologic. Cat despre ureea sangvina poate fi si semnul unei deshitratari (toti ar trebui sa consumam 2l lichid pe zi si mai ales cei cu probleme la fel si sa urinam cat mai des pt a evita stagnarea bacterilor in vezica) dar asta e cel mai fericit caz. Este de urmarit ca sa fi sigura ca situatia nu degenereaza. Creatinina este buna?
Momenta este buna, dar in urma cu cativa ani am avut un blocaj renal in urma caruia am facut o insuficienta renala usoara.Am urmat un regim alimentar foarte riguros, cu lichide multe si incet, incet totul a revenit cat de cat la normal
Deci ai motive serioase sa te ti de sfatul si tratamentul nefrologului! Nu e greu deloc dar trebuie atentie si bunavointa., e mult mai usor sa-ti pastrezi sanatatea decat sa o tratezi. Sanatate maxima!
multumesc frumos, chiar cunosc un medic nefrolog foarte bun in Ploiesti si am sa ma grabesc sa-l consult.Tinem legatura
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16e coli si ciprinol
- 5Prostatita cronica-acuta... De aprox 5 ani am infectii urinare cu E COLI repetate
- 7infectie urinara cu E.coli
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 3tratament corect !?
- 60Exista un tratament pentru infectia cu escherichia coli ?
- 5infectie recidivanta de patru ani
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 3infectie urinara cu e coli si insarcinata in saptamana 12
- 4Escherichia coli
- 1Candida si E.coli in sarcina
- 2E.coli enteropatogen
- 11E coli in tractul urinar.
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 2E coli enteropatogen la sugar
- 0Infectie usoara cu e-coli
- 0Infectii recurente de 4 ani, ajutor
- 0Escherichia coli in secreția din colul uterin
Mai multe informații despre: infectia cu e.coli
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: