Secreţii vaginale

Bună ziua!
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
3 comentarii

Exista probabilitatea ca infectia genitala sa nu fie cauzata de tratamentul cu antibiotice si sa o fi luat de undeva. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie sa vedeti ce e si cereti tratament.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
0
29-05-2020, ora 14:55
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti

Va recomand sa faceti un o scanare prin biorezonanta pentru a putea vedea cauza acestei secretii vaginale.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 5Infectie urinara - intarziere a menstruatie?
- 2acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 3Sotul meu urineaza noaptea in somn
- 2Posibil problema la urinare
- 2infectiile urinare
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 0infectie urinara recurenta ?
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 4infectie urinara, sange in urina
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 1vagin, sangerare, urat mirositor
- 2Ovule
- 0Secretie anormala cu firisoare de sange
- 103Infectie urinara cu enterococcus faecalis
- 4Infecție urinara cronica
- 1Cred ca am o infecție vaginala
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 1Bucata de carne iesita la menstruatie
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Secretiile vaginale anormale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: