Secreţii vaginale
Bună ziua!
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
În urma cu 6 zile am început un tratament cu Nolicin şi Urinal după ce am fost diagnosticată cu o infecţie urinara. Acum 2 zile mi-au apărut nişte secreţii uşoare galben-verzui pe care le-am ignorat, dar care au devenit din ce în ce mai abundente şi mai dense si am început să am senzaţii de usturime la nivelul vulvei. Credeţi că trebuie să întrerup administrarea antibioticelor? Exista posibilitatea ca tratamentul urmat sa nu fie cauza simptomelor mele?
3 comentarii
Exista probabilitatea ca infectia genitala sa nu fie cauzata de tratamentul cu antibiotice si sa o fi luat de undeva. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie sa vedeti ce e si cereti tratament.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
Antibioticele dau de obicei candida. Candida e alba ca iaurtul.
0
29-05-2020, ora 14:55
Terapeut Spanu Elena
Medicina naturista, complementara, alternativa, Bucuresti
Va recomand sa faceti un o scanare prin biorezonanta pentru a putea vedea cauza acestei secretii vaginale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9infectii urinare
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 4am infectie urinara
- 3infectie urinara?
- 5Fac diferite infectii..
- 4infectie urinara cu E coli
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 14infectie urinara + infectie vaginala
- 1Candidoza?
- 2Secretie vaginală schimbată
- 2Urgenta !!! ma lupt cu o infecție f gravă cu ecoli urinar
- 0Secretii vaginale si sangerari
- 1Primul act sexual
- 3Scurgeri vaginala gălbui spre verde in fiecare zii
- 2Scurgere vaginală cremoasă, as putea fii însărcinată ? Sau este infecție ?
- 1Mi-am rănit labia mică din greșeală
- 1Secreții ciudate
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare Infectiile tractului urinar Secretiile vaginale anormale infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: