infectie urinara
as vrea sa stiu dak nolicinul este bun la tratarea acestei infecti.mai exact cand urinez spre sfarsitul urinari am usturimi si doctorul de familie mi-a recomandat nolicin.si as mai avea o intrebare:nolicinul este bun la tratearea de cipercuta?
3 comentarii
Nolicin este o fluorochinolona foarte buna in infectii urinare, activ doar pe coci Gram- pozitivi, pseudomonas, ureapalma etc. si inactiv pentru ciuperci.Deci in infectii micotice nu se da.
in urma uroculturii (sterila) si a sumarului de urina (leucocite +) mi s-a pus diagnosticul de infectie urinara si mi s-a dat urmatorul tratament: ciprofloxacina, meloxicam, urinex si no-spa. pe acesta din urma nu l-am luat pt ca nu aveam dureri. intrebarea mea este daca acesta e un tratament corect, pt ca am senzatia ca unele medicamente imi fac rau, mai exact meloxicamul. azi e a 4-a zi de tratament si de fiecare data, dupa ce luam meloxicam, in aprox o ora aveam usoare ameteli. azi am iesit la farmacie, iar pe drumul de intoarcere mi s-a facut rau: stare de lesin, palpitatii, ameteli si uscarea gurii. initial am crezut ca mi s-a facut rau din cauza caldurii, desi am mers f putin prin soare si era ora 11, apoi m-am gandit ca poate fi din cauza medicamentelor pe care le luasem cu aprox o ora in urma. credeti ca poate fi asta cauza? am hotarat ca de maine sa nu mai iau meloxicam
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0infectie urinara la copii
- 5infectie urinara
- 3pot fi infertila?
- 5infectie urinara?
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 9Usturimi la urinare.. de nici pe strada nu puteam sa ies
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 2senzatie de urinare
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 0Probleme urinare
- 1Infectie urinara sau?
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Infectie urinara
- 0Tratament cu Nolicin
- 2Klebsiella SPP
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: