infecite urinara
de 2 saptamani am problema cu cistita, am tratat initial cu ciprofloxacin si n am mai avut jena vezicala, dar am ramas cu o usturime postmictionala(dar capacitatea vezicala era normala, pot tine urina si 4 ore). AM fost la medic si mi a depistat candidoza vezicala, am tratat o cu gynofort si ketoconazol timp de 5 zile, medicul spunandu mi ca usturimile postmictionale ar putea fi date de candida. Cu toate acestea eu inca mai am usturimi dupa ce urinez. Ce as putea face? Multumesc!
4 comentarii
Daca ai candidoza dupa tratamentul cu ciprofloxacin, cred ca ar trebui sa urmezi un tratament cu fluconazol (Flucoric, Mycosyst, Diflazon, etc.), caps de 50 mg, cate o capsula pe zi, 7 zile. Concomitent introdu intravaginal un ovul de Lomexin, in una din cele 7 seri. Pentru ameliorarea usturimilor poti utiliza No-spa, 1 cp de 2-3 ori pe zi, la nevoie.
multumesc din suflet! Problema e ca eu am tratat candida si nu am obtinut nici o ameliorare in urma tratamentului. Ma gandeam sa merg la un cabinet de urologie sa mi fac niste analize.
Ai putea face o analiza de urocultura.Poate nu ai folosit antibioticul potrivit.Si mie mi s-a spus la fel, am tratat candidoza si nimic usturimile au reaparut.Mi s-a spus sa merg si la ginecologie si nimic.
Abia dupa ce am luat antibioticul recomandat in antibiograma mi-a trecut.Sanatate.
Abia dupa ce am luat antibioticul recomandat in antibiograma mi-a trecut.Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 0infectie urinara la copii
- 3infectie urinara?
- 7infectie urinara cu E.coli
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 3infectie urinara
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 1infectia urinara afecteaza colul sau inf. ginec. infecteaza vezica?
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 9Junghi in flancul stang
- 0Infectie urinara de 10 ani fara leac
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 2Ovule
- 0Tratament cu Nolicin
- 2Klebsiella SPP
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: