infectie urinara
la ultimile analize mi-a iesit infectie urinara, am urmat un tratament cu augumentin problema este ca dp acest tratament a aparut un disconfort vaginal, usturimi si inflamatie, ginecologul mi-a spus ca este vorba de candidoza si mi s-a dat un tratament cu gynofort, intrebarea mea este sotul meu ma poate infesta din nou cu acea bacterie daca el nu a facut tratament, si ce tratament ar putea urma sa evitam o eventuala recidiva a infectiei
multumesc f mult pt raspunsurile dvs.
multumesc f mult pt raspunsurile dvs.
2 comentarii
Infectiiile urinare sunt mai frecvente la femei din cauza constitutiei anatomice(uretra mai scurta ca la barbat). Pentru linistea dumneavoastra faceti o urocultura si sotului, probabil va iesii negativa. Daca e pozitiva-tratament cu antibiotic si pentru el!
Cred ca am facut o infectie urinara deoarece urinez putin si des si am o stare de discomfort permanenta.Momentan ma aflu intr-o tara straina unde am fost la medic si spunandu-i ca am luat neoxazol ma intrebat daca contine antibiotic.Va rog mult ajutati-ma si spuneti-mi ce pot sa iau ca sa scap de aceasta problema.Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara?
- 2infectie urinara
- 10Benzoicum acidum -remediu homeopatic pentru infecţii urinare
- 3tratament corect !?
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 7Durere pelvina
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 5infectie urinara cu E Coli
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 5infectie urinara care a revenit
- 1Probleme la urinare
- 2Problema urinala!
- 1Infecţie urinară?
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 0Infectie in urina
- 0Sunt însărcinată?
- 4Infecție urinara cronica
- 2Infectie urinara de 9 luni