infectie urinara

la ultimile analize mi-a iesit infectie urinara, am urmat un tratament cu augumentin problema este ca dp acest tratament a aparut un disconfort vaginal, usturimi si inflamatie, ginecologul mi-a spus ca este vorba de candidoza si mi s-a dat un tratament cu gynofort, intrebarea mea este sotul meu ma poate infesta din nou cu acea bacterie daca el nu a facut tratament, si ce tratament ar putea urma sa evitam o eventuala recidiva a infectiei
multumesc f mult pt raspunsurile dvs.
multumesc f mult pt raspunsurile dvs.
2 comentarii

Infectiiile urinare sunt mai frecvente la femei din cauza constitutiei anatomice(uretra mai scurta ca la barbat). Pentru linistea dumneavoastra faceti o urocultura si sotului, probabil va iesii negativa. Daca e pozitiva-tratament cu antibiotic si pentru el!

Cred ca am facut o infectie urinara deoarece urinez putin si des si am o stare de discomfort permanenta.Momentan ma aflu intr-o tara straina unde am fost la medic si spunandu-i ca am luat neoxazol ma intrebat daca contine antibiotic.Va rog mult ajutati-ma si spuneti-mi ce pot sa iau ca sa scap de aceasta problema.Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie urinara
- 4cistita!?
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 1epididimita
- 4am infectie urinara
- 3infectie urinara
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 6Pot pastra sarcina?
- 1Infectie urinara
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 1Infectie urinara si gastrita
- 1Infectie urinara severa
- 3Infectie urinara
- 1Infecție urinară, usturimile au devenit insuportabile - Cunoașteti un tratament Naturist?
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 3Infectie urinara
- 0Disconfort, arsură vezica și uretra
- 1În tratamentul cu Monural este afectat pacientul dacă este pe anticoagulant Sindrom?
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: