Probleme la urinare
Buna ziua, tatal meu a fost operat la sold(proteza de sold), a stat o noapte in ATI unde i sa introsus o sonda urinara, A doua zi l-au transferat pe sectie unde i-au scos sonda, de atunci nu a mai putut urina, consuma lichide dar nu le elima asa ca i-au pus din nou sonda, a treia zi din nou medicul a zis ca trebuie scoasa sonda, a urinat f putin iar peste noapte nu putea nicicum asa ca i-au pus iar o sonda subtire de eliminare a urinei fara balon.ce poate sa fie???????????
1 comentarii
CEL mai indicat sa discuti cu medicul daca este inca internat ca nu miam dat seama, sau daca nu vorbeste cu un medic oncolog cred.
Daca esti din bucuresti poti merge la panduri sai sf ioan, sf. pantelimon sau alt spital sau policlinica unde sa pui aceasta intrebare unui medic urolog sai oncolog pt ca astfel din cate stiu eu poate face blocaj renal si poate intra in coma.
Daca esti din bucuresti poti merge la panduri sai sf ioan, sf. pantelimon sau alt spital sau policlinica unde sa pui aceasta intrebare unui medic urolog sai oncolog pt ca astfel din cate stiu eu poate face blocaj renal si poate intra in coma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 5Analiza urina.. reprezinta indicii de infectii urinare grave?
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 4infectie urinara la gravida
- 4infectii urinale
- 6Sonda urinara la persoana in varsta
- 2infectiile urinare
- 1Infectie urinara
- 0Probleme urinare
- 1infecti urinare cu e coli
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 1Infecție urinară cu E coli
- 0Sonda urinara pe viata
- 0Infectie in urina
- 2Klebsiella SPP
- 2Infectie urinara de 9 luni
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: sonda urinara infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: