Transpirație excesivă în permanență
![Imgh](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara,
Mă confrunt cu o problemă în sensul că transpir mereu abundent, ma șterg cu prosop, ma schimb și iar transpir.
Și tot așa.
Toate persoanele din familia mea au observat asta.
E bine ca lucrez de acasă ca altfel nu știu ce aș face.
Am locuit o perioada cu mama care are focare de brosectazie bilaterale. Tușește și expectoreaza permanent. După această perioadă am început să am gâtul iritat, secreții permanente în gât și această transpirație.
Am crezut că am luat un microb și am început "vânătoarea " de microbi. Exudate, analize de sânge infecțioase, alergii.
Nu s-a găsit nimic la analize.
La plămâni la raze și computer tomograf totul arată bine.
Am 45 de ani. Nu fumez, nu consum alcool, decât uneori cafea 1 pe zi, maxim 2 și asta rar.
După ce beau o cana cu apă transpir instant.
Exista vreo explicație, o cauza ?
Și mai ales vreun remediu ?
Mulțumesc!
Mă confrunt cu o problemă în sensul că transpir mereu abundent, ma șterg cu prosop, ma schimb și iar transpir.
Și tot așa.
Toate persoanele din familia mea au observat asta.
E bine ca lucrez de acasă ca altfel nu știu ce aș face.
Am locuit o perioada cu mama care are focare de brosectazie bilaterale. Tușește și expectoreaza permanent. După această perioadă am început să am gâtul iritat, secreții permanente în gât și această transpirație.
Am crezut că am luat un microb și am început "vânătoarea " de microbi. Exudate, analize de sânge infecțioase, alergii.
Nu s-a găsit nimic la analize.
La plămâni la raze și computer tomograf totul arată bine.
Am 45 de ani. Nu fumez, nu consum alcool, decât uneori cafea 1 pe zi, maxim 2 și asta rar.
După ce beau o cana cu apă transpir instant.
Exista vreo explicație, o cauza ?
Și mai ales vreun remediu ?
Mulțumesc!
5 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Hemoleucograma e buna? Analizele de sange prescrise de endocrinolog legate de hormoni sunt bune?
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Examenul sputei ati facut dv. si mama dv.? Nu conteaza ca la raze e bine. Trebuie si examenul sputei.
Sputa se poate face numai la 2 săptămâni după terapia cu antibiotice, deci mai am de așteptat.
Analizele de sânge sunt bune. Nu am făcut de hormoni. Nu am fost la endocrinolog.
Analizele de sânge sunt bune. Nu am făcut de hormoni. Nu am fost la endocrinolog.
Am uitat sa menționez ceva:
Am un chist benign în prostata. Mi s-a spus că nu pune probleme și sa îl las așa.
Dar cu rinichii nu știu sa am probleme.
Poate fi de la acest chist?
Și mai am chisturi din astea în alte părți, dar la toate mi s-a spus să nu îmi fac probleme: unul deasupra rinichiul drept, altul pe coloana în regiunea lombara și unul tot pe coloana la baza creierului descoperite la RMN de-a lungul timpului.
Am un chist benign în prostata. Mi s-a spus că nu pune probleme și sa îl las așa.
Dar cu rinichii nu știu sa am probleme.
Poate fi de la acest chist?
Și mai am chisturi din astea în alte părți, dar la toate mi s-a spus să nu îmi fac probleme: unul deasupra rinichiul drept, altul pe coloana în regiunea lombara și unul tot pe coloana la baza creierului descoperite la RMN de-a lungul timpului.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpitatie excesiva
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 6transpiratie excesiva la axila
- 3hipersudoratie-transpiratie in exces de 2-3 ani
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 7Transpiratii abundente
- 16Probleme ORL
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 0sunt urmarita de chinurile hiperhidrozei, de 3 ani
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2La ce fel de medic ar trebuii sa ma duc pentru transpiratie abundenta?
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 8Transpiratie abundenta
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 0Problema transpiratie excesiva
- 1Posibil tbc ?
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 19Hiperhidroza dupa operatie de prostata si tratamente infectie urinara
- 8Transpir tare mult
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: