Transpirație copil și hematocrit crescut
Bună.
Am un băiețel în vârstă de 1 an și 6 luni. Cam de vreo 3 săptămâni a început sa transpire foarte multe, dar doar în zona capului. Transpira ziua când se joaca, noaptea când îl pun la somn și în timpul somnului. Am crezut ca este vorba de o anemie, astfel ca i-am făcut un screening pediatric. Toate au ieșit în limite normale doar hematocritul de 42, 4%, normal fiind pana la 39% și hematiile 5, 43% normale fiind pana la 5, 3 %. Ar trebui sa ma îngrijorez?
Am un băiețel în vârstă de 1 an și 6 luni. Cam de vreo 3 săptămâni a început sa transpire foarte multe, dar doar în zona capului. Transpira ziua când se joaca, noaptea când îl pun la somn și în timpul somnului. Am crezut ca este vorba de o anemie, astfel ca i-am făcut un screening pediatric. Toate au ieșit în limite normale doar hematocritul de 42, 4%, normal fiind pana la 39% și hematiile 5, 43% normale fiind pana la 5, 3 %. Ar trebui sa ma îngrijorez?
2 comentarii
Buna ziua
NU trebuie sa va ingrijorati absolut de loc ! Abaterile valorice pe care le semnalati nu ridica probleme. Sanatate !
NU trebuie sa va ingrijorati absolut de loc ! Abaterile valorice pe care le semnalati nu ridica probleme. Sanatate !
Bună seara! Băiețelul meu transpira foarte tare noaptea în special la spate și la cap! Nu știu unde ar trebui să mă duc cu el sau daca este o problemă? Va rog frumos daca mă puteți îndruma de unde sa incep!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 6Cum se poate evita ca -ASLO- sa mai creasca?
- 9transpiratii excesive nocturne
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 4Analize la copil de 1.2 ani
- 2transpiratia excesiva
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 12proteina reactiva c, fibrinogen mari-stafilococ patogen?
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 5transpiratie abundenta in zona axilei
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 3transpiratie excesiva
- 0interpretare rezultat analize
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Rezultate analize copil 1 an
- 1Transpiratie excesiva
- 0Durere in spate zona omoplatilor
- 2Analize copil 2a9luni
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Hematocrit analize la copil transpiratia la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: