Durere de ceafa si transpiratie excesiva
![cornea2000](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, de o buna bucata de timp, transpir excesiv de la brau in sus, ma doare ceafa si am o stare de nervozitate mare, parca nimic nu ma mai bucura, ajung sami para grave si cele mai mici observatii, daca ma supar ma tine 2 sau 3 zile, nu stiu cum sa gestionez problema asta, am incercat cu autocontrol, am ajuns sa ma izolez de toti, cel mai bine ma simt singur, nu e bine, intreb, e cumva un simptom al depresiei? Cum as putea rezolva cu medicamente sau cu un psihoterapeut.
Am avut multe necazuri in viata se poate de la un soc emotional mai puternic sa se fi declansat? Va multumesc pt sfaturi
Am avut multe necazuri in viata se poate de la un soc emotional mai puternic sa se fi declansat? Va multumesc pt sfaturi
2 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cu un psihoterapeut cateva sedinte si daca nu functioneaza mergeti la un psihiatru sa va evalueze.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7transpiratie...
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 11Durere de cap de origine necunoscuta, ajuta homeopatia?
- 3tratament balnear - durerile de coloana cervicala si dorsala
- 3tumora sau nu?
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 1durere de cap
- 2durere persistenta in partea dreapta a capului
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 1Dureri de cap
- 0Anemia... si cam de o luna sufar de dureri de cap la ceafa
- 2Durere de cap de 1 an
- 1Transpir repede si mult
- 1Durere ceafa
- 1Dureri de cap, ameteli
- 2Dureri de cap
- 1Dureri de cap dese și simptome de vărsături
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: