Durere de ceafa si transpiratie excesiva
Buna seara, de o buna bucata de timp, transpir excesiv de la brau in sus, ma doare ceafa si am o stare de nervozitate mare, parca nimic nu ma mai bucura, ajung sami para grave si cele mai mici observatii, daca ma supar ma tine 2 sau 3 zile, nu stiu cum sa gestionez problema asta, am incercat cu autocontrol, am ajuns sa ma izolez de toti, cel mai bine ma simt singur, nu e bine, intreb, e cumva un simptom al depresiei? Cum as putea rezolva cu medicamente sau cu un psihoterapeut.
Am avut multe necazuri in viata se poate de la un soc emotional mai puternic sa se fi declansat? Va multumesc pt sfaturi
Am avut multe necazuri in viata se poate de la un soc emotional mai puternic sa se fi declansat? Va multumesc pt sfaturi
2 comentarii
Cu un psihoterapeut cateva sedinte si daca nu functioneaza mergeti la un psihiatru sa va evalueze.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpiratie excesiva
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 8dureri groaznice de cap de aprox 15 ani
- 2ceai de salvie si dexametazona
- 3durere dupa cap... senzatie ca arde
- 7Transpiratii abundente
- 4dureri de cap frecvente
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 1durere de cap
- 0Cefalee persistenta de tip tensional
- 0Dureri in partea din spate a capului (ceafa)
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 3dureri de cap
- 4Transpiratie excesiva
- 0Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
- 1Raceala/gripa/meningita
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 0Durere de cap si presiune
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: