Hiperhidroza avansata

Bună, de când eram mic sufăr de hiperhidroză. La început nu m-a deranjat dar cu trecerea anilor s-a agravat tot mai tare.Acum ca sunt 20 sau -20 de grade când îmi vin momentele transpir foarte abundent pe frunte, gât, mâini, picioare, şi întreg spatele.Noaptea nu pot dormi deoarece încep să transpir şi îmi este foarte frig.Dacă îmi schimb tricoul iar transpir.Am cumpărat un spray pe bază de aluminiu, , odaban" dar degeaba.ce îmi recomandaţi să fac? ( înafară de a vorbi cu dermatologi ca ei mi-au zis să iau odaban)
2 comentarii

Pentru frunte, maini, picioare puteti face injectare de toxina botulinica, care desi ar putea parea initial ca o investitie maricica, merita toti bani si probabil veti avea nevoie de un tratament la 8-12 luni. Cred ca spatele este prea mare ca sa merite, dar pentru asta trebuie sa mai vorbiti din nou cu un dermatolog (unul care si injecteaza toxina), care eventual poate sa faca un test cu amidon-iod sa vada daca identifica cateva zone mici pe spate care sunt mai hiperhidrotice si ar putea merita injectate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 20Talpa piciorului
- 2transpiratii abundente
- 6transpiratie excesiva la axila
- 10Transpiratie abundenta
- 0transpiratie abundenta la copil de 7 ani
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 8Transpiratie excesiva (in special pe spate)
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 0Transpiratie dupa raceala
- 2Hiperhidroza
- 4Transpir mult la axiale
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 1Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
- 1Transpiratie
- 2Transpirație copil și hematocrit crescut
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Hiperhidroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: