transpiratie excesiva

Buna ziua! Am 23 de ani si de la 14 ani ma confrunt cu o transpiratie excesiva, indiferent daca este temperatura ridicata sau scazuta, vara sau iarna.tin sa mentionez ca am o greutate normala pentru inaltimea mea (adica 1, 68 si 58 kg). exista vreun tratament medicamentos?...imi puteti recomanda un bun deodorant sau un inlocuitor?.multumesc, o zi buna!
3 comentarii

foloseste deo maxim.
costa in jur de 70 de ron dar merita
costa in jur de 70 de ron dar merita

l-am folosit timp de un an, dar ma ustura foarte tare cand ma dadeam cu el iar efectul era de doua zile, ma asteptam sa ma trateze sau macar cu timpul sa se diminueze transpiratia, ceea ce nu s-a intamplat, am inteles ca este si foarte periculos avand o cantitate ridicata de aluminiu si poate provaoca cancer la san. Iti multumesc mult pt raspuns!

BUNA!Am 26 de ani si de cativa ani ma confrunt cu hiperhidroza.Se manifesta aproape PE TOT CORPUL :maini, talpi, axila, spate, zona inghinala.Am observat ca se mainfesta in exces cand sunt agitata sau nervoasa. Am incercat mai multe tratamente naturiste, precum si tot soiul de creme, geluri gasite pe internet, dar au fost doar bani aruncati degeaba.VA ROG SA MA AJUTATI, CE POT SA FAC?IMI AFECTEAZA VIATA PERSONALA SI PROFESIONALA. ASTEPT UN RASPUNS DE LA CINEVA, VA ROG SA MA AJUTATI.-*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de citeva luni am niste bufeuri puternice insotite de o transpiratie abundenta, e menopauza?
- 3Transpir excesiv!!
- 2transpiratii abundente
- 7transpiratie...
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 16Probleme ORL
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 0transpiratie excesiva
- 1transpiratie excesiva
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 0Transpiratie dupa raceala
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 1Posibil tbc ?
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Transpiratie excesiva și puncte rosii in centrul palmelor mainilor si folosirea Triderm.
- 0Transpirația copilului
- 0Tumora benigna suprarenala
- 2Toxine?
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: