transpiratie excesiva

10-12-2010
botea23
Nu este medic/terapeut
botea23
Buna ziua! Am 23 de ani si de la 14 ani ma confrunt cu o transpiratie excesiva, indiferent daca este temperatura ridicata sau scazuta, vara sau iarna.tin sa mentionez ca am o greutate normala pentru inaltimea mea (adica 1, 68 si 58 kg). exista vreun tratament medicamentos?...imi puteti recomanda un bun deodorant sau un inlocuitor?.multumesc, o zi buna!
3 comentarii
0
14-04-2011, ora 16:10
paul19891
Nu este medic/terapeut
paul19891
foloseste deo maxim.
costa in jur de 70 de ron dar merita
0
21-04-2011, ora 16:12
botea23
Nu este medic/terapeut
botea23
l-am folosit timp de un an, dar ma ustura foarte tare cand ma dadeam cu el iar efectul era de doua zile, ma asteptam sa ma trateze sau macar cu timpul sa se diminueze transpiratia, ceea ce nu s-a intamplat, am inteles ca este si foarte periculos avand o cantitate ridicata de aluminiu si poate provaoca cancer la san. Iti multumesc mult pt raspuns!
0
21-05-2011, ora 00:33
jo_anna_m
Nu este medic/terapeut
jo_anna_m
BUNA!Am 26 de ani si de cativa ani ma confrunt cu hiperhidroza.Se manifesta aproape PE TOT CORPUL :maini, talpi, axila, spate, zona inghinala.Am observat ca se mainfesta in exces cand sunt agitata sau nervoasa. Am incercat mai multe tratamente naturiste, precum si tot soiul de creme, geluri gasite pe internet, dar au fost doar bani aruncati degeaba.VA ROG SA MA AJUTATI, CE POT SA FAC?IMI AFECTEAZA VIATA PERSONALA SI PROFESIONALA. ASTEPT UN RASPUNS DE LA CINEVA, VA ROG SA MA AJUTATI.-*

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce unii oameni transpiră mai mult decât alții
  • Remedii și sfaturi pentru transpirația abundentă, exagerată
  • Transpirația excesivă la adolescenți: sfaturi și soluții pentru tineri
  •