Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
Buna seara!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
Am 40 de ani si niste simptome pentru care nu mi s-a pus niciun diagnostic.
De dimineata, la scurt timp dupa trezire, incep sa-mi transpire talpile, apoi palmele si axilele.
Sunt nevoita sa port sosete mereu, iar daca peste zi le dau jos, se umezesc instantaneu talpile si palmele.De cand ma pregatesc sa plec de acasa si pana ma intorc este un calvar. Mi-am schimbat locul de munca, profilul, am urmat tratamente homeopate si naturiste, anxiolitice, pentru emotivitate, relaxarea sistemului nervos, deoarece am banuit o distonie neuro-vegetativa.
Am folosit cam toate antiperspirantele din comert, inca mi-am mai preparat si acasa, bai cu ceaiuri, etc. Am facut un test de biorezonanta, si mi s-a spus ca glanda pineala nu functioneaza corect, ea fiind influentata de lumina si intuneric, iar eu noaptea nu transpir deloc.
As vrea sa stiu daca existra un tratament sau ce analize ar trebui sa fac, sa aflu cauza acestei probleme.
Va multumesc frumos!
6 comentarii
E foarte bine ca ati fost asa interesata in a testa diverse solutii, insa psihoterapia cognitiv-comportamentala combinata cu psihiatricele pot fi o buna combinatie si cu eficienta dovedita.
Va recomand un program de psihoterapie antistres
In zilele libere cum va simtiti, transpirati la fel ?
Distonocalmul este de incercat oricum !
Distonocalmul este de incercat oricum !
La medic te duci, explici ce simti si vedem daca-ti da tratament, nu simti nici o neliniste, nici o teama si nimic ? Agitatie ceva ? Ca daca da, ai anxietate probabil.
Si combinat cu psihoterapie si se rezolva.
Metodele alea naturiste sunt zero, ai incercat si tu exact ce nu are efect.
Redu stresul daca ai avut asa ceva, ca s-ar putea sa fie si de la asta, nu stiu.
Si combinat cu psihoterapie si se rezolva.
Metodele alea naturiste sunt zero, ai incercat si tu exact ce nu are efect.
Redu stresul daca ai avut asa ceva, ca s-ar putea sa fie si de la asta, nu stiu.
In zilele libere, daca port sosete, totul pare in regula. Am sesizat o oboseala oculara, probabil de la monitor, verific daca s-a mai inventat vreun tratament sau ce solutii gasesc altii la simptome asemanatoare cu ale mele.
Am incercat si la psiholog, iar dupa 2 sedinte am renuntat, ca a reusit sa-mi scoata din ungherele memoriei toate traumele si problemele prin care am trecut.
Desigur ca stresul face parte din viata noastra. Aparent nu am niciun motiv de neliniste, dar mi s-a spus ca poate fi o teama ascunsa, anxietate, sau distonie neurovegetativa. Am incercat cu Propranolol, fara nici un efect, iar Distonocalmul am inteles ca trebuie luat doar ocazional.
Va multumesc.
Am incercat si la psiholog, iar dupa 2 sedinte am renuntat, ca a reusit sa-mi scoata din ungherele memoriei toate traumele si problemele prin care am trecut.
Desigur ca stresul face parte din viata noastra. Aparent nu am niciun motiv de neliniste, dar mi s-a spus ca poate fi o teama ascunsa, anxietate, sau distonie neurovegetativa. Am incercat cu Propranolol, fara nici un efect, iar Distonocalmul am inteles ca trebuie luat doar ocazional.
Va multumesc.
Este o anxietate care se manifesta somatic ! Este nevoie de tratament antianxietate dat de un psihiatru !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Urticarie la efort si la cald - si transpir foarte abundent
- 8transpir foarte mult la axila
- 2ceai de salvie si dexametazona
- 5transpiratie abundenta chiar daca e iarna sau vara
- 15Transpiratii abundente
- 3durere de cap partea stinga, de sub ochi, transpiratie mare
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 10Transpiratie abundenta
- 3transpiratie excesiva
- 2Transpiraţie excesivă! HELP
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 1Transpir repede si mult
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 0Transpiratie excesiva
- 4Transpiratie excesiva
- 1transpiratii excesive, imediat la trezirea din somn
- 1Problema transpiratie?
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: