Transpiratia excesiva

Salut.
Problema mea principala este transpiratia excesiva, despre care am gasit ceva informatii pe site.
Mi se intampla de cativa ani buni sa transpir axilar asa de puternic si vizibil incat sa nu pot purta decat lucruri inchise la culoare.Acest lucru se intampla indiferent de anotimp.Nu am fost la nici un control pt ca mama mea mi-a zis ca si ea a patit la fel pana la vreo 45 de ani.
Problema e ca se vede tare urat.
Intrebarea ar fi, care din tratamentele de pe site sa le aplic si cum.
Multumesc
_
Cu cele mai bune ganduri,
Diana
Problema mea principala este transpiratia excesiva, despre care am gasit ceva informatii pe site.
Mi se intampla de cativa ani buni sa transpir axilar asa de puternic si vizibil incat sa nu pot purta decat lucruri inchise la culoare.Acest lucru se intampla indiferent de anotimp.Nu am fost la nici un control pt ca mama mea mi-a zis ca si ea a patit la fel pana la vreo 45 de ani.
Problema e ca se vede tare urat.
Intrebarea ar fi, care din tratamentele de pe site sa le aplic si cum.
Multumesc
_
Cu cele mai bune ganduri,
Diana
1 comentarii

<b>Raspunsul D-nei Conf. Dr. Anca Zbranca, Medic primar dermato-venerologie:<b/>
_Stimata doamna, singurul tartament sigur si eficient in Hiperhidroza, boala de care suferiti este injectarea locala, axilara, o data la cinci, sase luni timp de mai multi ani consecutiv, a unei substante numite TOXINA BOTULINICA.Acest tratament se face EXCLUSIV in cabinete dermatologice acreditate, deoarece medicamentul este cu totul special.Puteti sa va adresati la www.Roderma.ro daca locuiti in zona Moldovei sau www.Dermastyle.ro, daca locuiti mai in sud.
_Stimata doamna, singurul tartament sigur si eficient in Hiperhidroza, boala de care suferiti este injectarea locala, axilara, o data la cinci, sase luni timp de mai multi ani consecutiv, a unei substante numite TOXINA BOTULINICA.Acest tratament se face EXCLUSIV in cabinete dermatologice acreditate, deoarece medicamentul este cu totul special.Puteti sa va adresati la www.Roderma.ro daca locuiti in zona Moldovei sau www.Dermastyle.ro, daca locuiti mai in sud.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Transpiratie excesiva
- 9transpiratii excesive nocturne
- 20Talpa piciorului
- 2ceai de salvie si dexametazona
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 0sunt urmarita de chinurile hiperhidrozei, de 3 ani
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 0Transpiratie excesiva
- 2Hiperhidroza avansata
- 8Transpiratie abundenta
- 3Transpiraţie excesivă
- 0Transpirație abundentă
- 1Transpirații excesive de 6 ani cu frison și intoleranță la frig
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 2Transpiratie abundenta
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: