Transpiratia excesiva
Salut.
Problema mea principala este transpiratia excesiva, despre care am gasit ceva informatii pe site.
Mi se intampla de cativa ani buni sa transpir axilar asa de puternic si vizibil incat sa nu pot purta decat lucruri inchise la culoare.Acest lucru se intampla indiferent de anotimp.Nu am fost la nici un control pt ca mama mea mi-a zis ca si ea a patit la fel pana la vreo 45 de ani.
Problema e ca se vede tare urat.
Intrebarea ar fi, care din tratamentele de pe site sa le aplic si cum.
Multumesc
_
Cu cele mai bune ganduri,
Diana
Problema mea principala este transpiratia excesiva, despre care am gasit ceva informatii pe site.
Mi se intampla de cativa ani buni sa transpir axilar asa de puternic si vizibil incat sa nu pot purta decat lucruri inchise la culoare.Acest lucru se intampla indiferent de anotimp.Nu am fost la nici un control pt ca mama mea mi-a zis ca si ea a patit la fel pana la vreo 45 de ani.
Problema e ca se vede tare urat.
Intrebarea ar fi, care din tratamentele de pe site sa le aplic si cum.
Multumesc
_
Cu cele mai bune ganduri,
Diana
1 comentarii
<b>Raspunsul D-nei Conf. Dr. Anca Zbranca, Medic primar dermato-venerologie:<b/>
_Stimata doamna, singurul tartament sigur si eficient in Hiperhidroza, boala de care suferiti este injectarea locala, axilara, o data la cinci, sase luni timp de mai multi ani consecutiv, a unei substante numite TOXINA BOTULINICA.Acest tratament se face EXCLUSIV in cabinete dermatologice acreditate, deoarece medicamentul este cu totul special.Puteti sa va adresati la www.Roderma.ro daca locuiti in zona Moldovei sau www.Dermastyle.ro, daca locuiti mai in sud.
_Stimata doamna, singurul tartament sigur si eficient in Hiperhidroza, boala de care suferiti este injectarea locala, axilara, o data la cinci, sase luni timp de mai multi ani consecutiv, a unei substante numite TOXINA BOTULINICA.Acest tratament se face EXCLUSIV in cabinete dermatologice acreditate, deoarece medicamentul este cu totul special.Puteti sa va adresati la www.Roderma.ro daca locuiti in zona Moldovei sau www.Dermastyle.ro, daca locuiti mai in sud.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 9transpiratii excesive nocturne
- 10Agorafobie - detalii :>
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 3transpiratie excesiva
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 6traspir groaznic.. am incercat orice si fara niciun rezultat
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 0Transpiratie excesiva
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 0dupa cateva secunde dupa ce beau un pahar de apa incep sa transpir
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Transpirație excesivă noaptea bebe 5 săptămâni
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: